Promoot uw beautysalon doelgericht!

Narrowcasting schermen in uw beautysalon?

Een beautysalon of schoonheidsspecialist kan klanten op allerlei manieren onder handen nemen. Beautysalons met narrowcasting-schermen tonen eenvoudig uit welke behandelingen de klant kan kiezen. Scrubs, facials of pedicuresessies en alle bijbehorende varianten. Weekendacties staan op de schermen in de spotlights en misschien dat de klant beautytips krijgt tijdens het wachten?

informatie aanvragen

Onze klanten aan het woord.

Onze clienten en wij zijn erg enthousiast over het tv scherm van Channel4you in onze wachtruimte. We kunnen aan onze clienten verschillende behandelingen laten zien en daarnaast is het ook fijn om op 10 andere locaties je bedrijf te promoten. Verder hebben we super leuk contact met Barbara en Ronald, we worden goed geholpen door ze.
Het nieuwe medium van deze tijd: Channel4you!Sylvia van Kuijk, ANTI AGING CENTER SYLVIAVANKUIJK - Wormer
Wij Van Beauty Salon Di-Vers hebben inmiddels 2 schermen, 1 in de vitrine voor winkelend publiek en 1 in onze salon/wachtruimte. De schermen worden graag bekeken en krijgen dagelijks te horen hoe leuk ze dit vinden om te bekijken. Ook het actuele nieuws blijkt gewaardeerd te worden.
Wij zijn super tevreden met de kwaliteit, bereikbaarheid en snelle service. De trainingsdag die erg handig/duidelijk was dit geheel kosteloos helpt je als bedrijf je nog beter op de kaart te kunnen zetten hoe, waar en wanneer je dit wilt. Ook als je ergens niet uitkomt dan staat het team van Channel4you voor je klaar!
Echt top, en vooral zo doorgaan !!Beauty Salon Di-Vers - Zaandam

Lokaal adverteren binnen elke branche.