Narrowcasting in de wachtruimte

We wachten wat af met z’n allen. In de wachtruimte bij de tandarts, dierenarts, huisarts of fysiotherapeut. Als we wachten willen we dat het zo aangenaam mogelijk is. Maak het wachten leuker én nuttiger met narrowcasting!

De vervanging voor tijdschriften en folders

Wachten is nooit leuk. We hebben het allemaal druk en besteden onze tijd graag zo nuttig mogelijk. Een stapel tijdschriften en wat informatieve folders is leuk, maar al snel niet meer actueel. Narrowcasting is de ideale oplossing! Je kunt relevante informatie tonen en zo vaak wisselen als je wilt.

Narrowcasting toepassingen in de wachtruimte

Narrowcasting in de wachtkamer kan op diverse manieren worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Nieuws
  • Weerbericht
  • Informatie over de behandelingen
  • Tips en weetjes
  • Sfeerbeelden
  • Mededelingen
  • Wacht indicatie

Narrowcasting verzacht de wachttijd en is tegelijkertijd een efficiënt communicatiemiddel. Een beeldscherm in de wachtkamer is actueel, dynamisch en zorgt voor een professionele uitstraling.

Eenvoudig, overzichtelijk en intuïtief

De narrowcasting software van Channel4you is eenvoudig, overzichtelijk en intuïtief in gebruik. Door de ruime opzet met duidelijk onderscheid tussen onderdelen, grote knoppen en informatieve meldingen is het beheren van je schermen heel gemakkelijk. De software is te gebruiken via je webbrowser, dus er hoeft niks geïnstalleerd te worden. Met elke computer of tablet die verbonden is met internet kun je de software gebruiken.

Doe je veel met social media? Dan biedt de Facebookkoppeling uitkomst! Stel éénmalig een koppeling met Facebook in en je krijgt automatisch je nieuwste Facebook Pagina-berichten op je scherm. Je kunt ook aangeven hoeveel nieuwe berichten je wilt en wanneer oude berichten niet meer getoond moeten worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.