Adverteren in de zomer


Zet je bedrijf in het zonnetje

De zomer staat voor de deur. De vrije dagen en zomerkriebels zorgen niet alleen voor blije gezichten maar ook dat mensen meer op pad gaan. Het uitgelezen moment dus om met narrowcasting advertenties je doelgroep te bereiken!

Waarom adverteren in de zomer loont

De zomer is anders dan andere jaargetijden. Zodra het kwik stijgt willen je klanten niet binnen zitten maar naar buiten en genieten van alles wat het seizoen te bieden heeft. Dagjes weg, op naar het winkelcentrum om inkopen voor de BBQ te doen, gezellige avondjes uit.. De zon zorgt voor positieve gedachtes en blije gezichten. Speel daarop in en val op. Dit is het moment dat jouw klanten open staan voor een vrolijke (marketing)boodschap.

Speel in op het seizoen

In welke branche jouw bedrijf zicht ook bevindt, in de zomer zijn je klanten vrolijker en meer ontspannen. Gebruik dat dus om op te vallen met je narrowcasting advertenties. Durf out-of-the-box te denken, durf te experimenteren.

Bedenk wat jouw klanten in de zomer doen en vooral waar ze behoefte aan hebben. Slagers kunnen opvallen met een mooi BBQ pakket, reisbureaus met hun zomerse ‘last minutes’, restaurants met verfrissende cocktails en kapsalons met een Coupe Soleil zomeractie. Voor elke branche en ieder bedrijf is wel iets te bedenken om in de zomer extra op te vallen. Denk ook na over waar jouw klanten zich bevinden en pas je advertentielocaties daar op aan.

Vier de zomer met een spetterende zomeractie

Bang dat je klanten liever op het strand liggen in de zomer? Zorg voor een spetterende zomeraanbieding. Een leuke korting of misschien wel een gratis product. Een koeltas, opblaasbare bal, badlaken, pet of wat je ook maar kunt bedenken. Met een opvallende zomeraanbieding trek je niet alleen de aandacht maar zorg je er ook voor dat je doelgroep over gaat tot actie.

Channel4you

Wil jij deze zomer extra opvallen en jouw bedrijf op diverse locaties in de regio ‘in het zonnetje zetten’? Via Channel4you kun je adverteren in een uitgebreid schermennetwerk. Wil je meer weten over het narrowcasting concept van Channel4you? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.