De 5 voordelen van adverteren via Channel4you

Dat het plaatsen van een advertentie nuttig is weten we allemaal. Een advertentie in de krant is bijzonder effectief, maar ook behoorlijk duur. Vooral voor MKB-ers. Channel4you biedt een prima alternatief. Aan de hand van ons schermennetwerk adverteert u via bedrijven in uw regio. Daar zitten maar liefst vijf voordelen aan verbonden.

Voordeel 1: Betaalbaar

De tarieven om te adverteren bij lokale bedrijven liggen een stuk lager dan als u een advertentie in de media plaatst. Een advertentie via Channel4you is zodoende een stuk betaalbaarder.

Voordeel 2: Doelgericht adverteren

Door bij de juiste bedrijven te adverteren kunt u doelgericht adverteren. Een krant komt bij iedereen in de bus, terwijl misschien lang niet alle doelgroepen op uw aanbod zitten te wachten. U schiet met hagel. Als u adverteert bij een bedrijf in dezelfde branche, plaats of hetzelfde interessegebied, bereikt u zeer gericht de juiste doelgroep. De kans is groot dat u hier meer aan heeft.

Voordeel 3: Naamsbekendheid

Door regionaal bij bedrijven te adverteren verspreidt u (zoals gezegd op gerichte wijze) uw naam. Naamsbekendheid is altijd een pre. Zowel bewust als onbewust denken klanten eerst aan u, als ze uw naam ergens hebben zien staan en ze uw product of dienst nodig hebben.

Voordeel 4: Persoonlijk contact

Wie regionaal adverteert, maakt het makkelijker voor potentiële klanten om persoonlijk contact op te nemen met uw onderneming. Mensen voelen zich verbonden met bedrijven uit dezelfde regio. Een groot bedrijf met een gigantisch intern netwerk creëert afstand, want de juiste contactpersoon is minder makkelijk te vinden dan bij middelgrote en kleine bedrijven. Als u lokaal adverteert, laat u zien bereikbaar te zijn in de regio én u laat zien dichtbij te zijn.

Voordeel 5: Nieuwe B2B-mogelijkheden

Regionaal adverteren bij de juiste bedrijven, kan zelfs zorgen voor nieuwe B2B-mogelijkheden. Misschien vinden die bedrijven u ook wel interessant. Als u een directe link smeedt bij het bedrijf waar u adverteert, is de stap naar een samenwerkingsverband een stuk kleiner. U slaat zo twee vliegen in een klap. Kortom, een advertentie in de krant klinkt misschien aantrekkelijk, maar adverteren via Channel4you levert u meer rendement op. Gerichte marketing in uw eigen regio. Handig nietwaar?

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.