De voor- en nadelen van narrowcasting

Misschien ben je het wel eens tegengekomen, schermen in bijvoorbeeld een wachtruimte waar relevante informatie of reclame wordt weergegeven. Narrowcasting is simpel gezegd doelgerichte beeldschermcommunicatie. Met narrowcasting zorg je ervoor dat jouw doelgroep op het juiste moment, de juiste boodschap krijgt te zien.

Door de mix van beelden en actuele berichtgeving valt narrowcasting direct op. Twijfel je of narrowcasting voor jouw bedrijf interessant is? Waar moet je rekening mee houden? Lees hier alles over de voor- en nadelen van narrowcasting.

De voordelen van narrowcasting

De beelden pas je gemakkelijk aan op de doelgroep, het moment én de plaats

Je bepaalt zelf waar het scherm wordt opgehangen en wat er op het scherm te zien is. Met één druk op de knop kun je jouw boodschap aanpassen. Zo kun je de boodschap aanpassen op het moment van de dag of week en afstemmen op jouw doelgroep.

Narrowcasting kosten

Met narrowcasting zijn posters en flyers verleden tijd. Het ontwerpen, aanpassen en bestellen van drukwerk kost naast geld ook een hoop tijd. Met narrowcasting pas je met één druk op de knop je boodschap aan en kun je het direct publiceren. Daarnaast kun je continu content hergebruiken, het is dus ook nog eens duurzaam. Een narrowcastingscherm heb je al voor €80,- per maand tot je beschikking! Met posters en flyers ben je gemiddeld meer kwijt dus bespaar je ook nog eens op de kosten.

De kracht van herhaling

Uit onderzoek is gebleken dat ontvangers een (reclame)boodschap meerdere keren moeten zien om het te onthouden. Narrowcasting schermen herhalen berichten waardoor de boodschap beter blijft hangen bij de doelgroep.

Interne communicatie schermen

Zoek je een middel om de interne communicatie van je bedrijf te verbeteren? Ook dan is narrowcasting zeer geschikt. Medewerkers krijgen gedurende de dag ontzettend veel boodschappen binnen via allerlei kanalen. Op narrowcasting schermen kunnen korte boodschappen worden geplaatst die het belangrijkste nieuws voor de medewerkers weergeven. Een vast communicatiepunt schept duidelijkheid en orde.

Lokaal adverteren met het uitgebreide schermnetwerk

Channel4you heeft een uitgebreid schermnetwerk in jouw regio. Zo vergroot je op een eenvoudige manier je zichtbaarheid en bereik. Je kunt jouw advertentie in verschillende regio’s laten zien. Jouw advertentie wordt op basis van 10 locaties gemiddeld 50.000 keer per maand getoond aan de doelgroep!

De nadelen van narrowcasting

Software die niet up-to-date is

Narrowcasting software moet regelmatig ge-update worden om mee te gaan met de nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen. Een belangrijk aspect om bij het kiezen van een narrowcasting partij rekening mee te houden.

De ontwikkeling van de narrowcasting software van Channel4you staat nooit stil. We blijven werken aan nieuwe mogelijkheden en verbeteringen om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Omdat we dit zo belangrijk vinden bieden we dit onderdeel van onze service geheel gratis aan.

Narrowcasting van Channel4you

Channel4you vergroot je zichtbaarheid met een eigen beeldscherm én zorgt voor meer regionale naamsbekendheid door jouw advertenties weer te geven op ons schermennetwerk in de regio! Meer weten over narrowcasting? Neem contact met ons op!

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.