Gratis beeldscherm voor bedrijven in het MKB

Beeldschermen gaan steeds meer het beeld bepalen in de etalages en winkelruimtes van bedrijven in het MKB. Narrowcasting is de moderne vervanger van de reclameposter en biedt mogelijkheden om de doelgroep actief te benaderen met gerichte content, wat flexibel ingezet kan worden. Veel ondernemers zien dan ook de voordelen van het gebruik van een beeldscherm en investeren daar graag in. Dit laatste is echter niet nodig! Channel4you heeft een gratis beeldscherm voor bedrijven in het MKB.

Gratis de beschikking over narrowcasting

Volgens het toonaangevende onderzoeksbureau research and markets is het gebruik van monitoren en displays sterk in opkomst en wordt er de komende jaren een flinke groei verwacht in het gebruik van deze communicatiemiddelen. Voor veel bedrijven uit het MKB is dit dé manier om de doelgroep te benaderen. Een narrowcasting systeem kan immers ingezet worden voor iedere doelstelling en biedt een uitgebreid scala aan content mogelijkheden.

Gaat u mee met deze ontwikkeling?

Hiervoor hoeft u wat ons betreft hier geen investering in te doen, als u zich aansluit bij ons ondernemersnetwerk. U kunt dan zelfs gratis de beschikking krijgen over narrowcasting.

Kosteloos gebruik maken van professionele beeldschermen

Channel4you Gratis beeldscherm voor bedrijven in het MKBChannel4you heeft een groot netwerk van ondernemers uit diverse branches. Hiervoor zijn wij op zoek naar bedrijven die geschikt zijn om aan te sluiten in ons netwerk. Deze bedrijven moeten, naast een geschikte locatie, de ruimte hebben voor bedrijfsgroei en openstaan om hier een narrowcasting campagne voor in te zetten.

De ondernemers uit ons netwerk kunnen kosteloos gebruik maken van onze professionele beeldschermen (die geplaatst kunnen worden in de etalage of in een andere bedrijfsruimte) en versterken elkaar door onze unieke indeling van deze schermen. Hiermee onderscheiden wij ons van de meeste andere narrowcasting aanbieders.

Op het bovenste gedeelte van het scherm kunt u 24/7 uw eigen producten of diensten duidelijk onder de aandacht brengen bij uw consumenten, de zogenaamde “instore communicatie”. Op het onderste gedeelte van het scherm draaien advertenties van andere ondernemers, waarbij concurrenten vanzelfsprekend uitgesloten zijn. Uw advertentie is zichtbaar op de door u uitgekozen (externe) locaties. U kunt zelf bepalen op hoeveel en welke locaties u zichtbaar wilt zijn. Het is een uitstekende manier om een lokale of regionale doelgroep te bereiken of onder de aandacht te komen bij de doelgroep die gerelateerde bedrijven bezoekt. Dit unieke narrowcasting concept van Channel4you biedt u dus meerdere voordelen en meerdere kansen!

Gratis scherm voor uw bedrijf

Channel4you zorgt voor een gratis beeldscherm voor uw bedrijf gedurende de tijdsduur dat u bij ons netwerk aangesloten bent. U betaalt slechts een bijdrage voor de aanwezigheid in het externe digitale netwerk en eenmalig een bedrag voor plaatsing en installatie. U zult echter ervaren dat deze investering snel kan worden terugverdiend door de toegenomen exposure voor uw bedrijf.

Ons systeem is zeer gebruiksvriendelijk en biedt mogelijkheden om meerdere campagnes te plannen zodat u er geen omkijken naar heeft. U kunt u volledig richten op uw bedrijfsvoering terwijl het gratis scherm in combinatie met het sterke netwerk zal zorgen voor de klanten.

Heeft u interesse om eens af te stemmen of uw bedrijf geschikt is om deel te nemen aan ons ondernemersnetwerk? Onze accountmanagers komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem hier contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.