Interne communicatie via beeldschermen

Dat een goede interne communicatie cruciaal is, is algemeen bekend. Tevreden medewerkers voelen zich niet alleen meer betrokken, ze zijn ook gemotiveerder en doen er graag een schepje bovenop. Toch blijft interne communicatie voor veel organisaties een struikelblok. Hoe zorg je dat jouw medewerkers op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen het bedrijf? Hoe val je op tussen alle boodschappen die een medewerker gedurende de dag te zien krijgt? Narrowcasting is de perfecte oplossing.

Wat is narrowcasting

Narrowcasting is het weergeven van informatie op beeldschermen. Je kunt zelf bepalen welke content op het beeldscherm wordt getoond. Je kan het onder andere inzetten om medewerkers te informeren over relevante onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan nieuws, acties, meetings, nieuwe klanten of verjaardagen.

Orde in de chaos

Een interne nieuwsbrief, intranet, prikborden, mailtjes en WhatsAppberichten. Medewerkers krijgen vandaag de dag ontzettend veel boodschappen binnen via allerlei verschillende kanalen. In de praktijk gebeurt het daarom te vaak dat niet iedereen op de hoogte is van het laatste nieuws of recente acties.

Op narrowcasting schermen kunnen korte boodschappen worden geplaatst die het belangrijkste nieuws voor de medewerkers weergeven. Het zorgt voor meer duidelijkheid en minder heen en weer gebel en mail. Een vast communicatiepunt schept duidelijkheid en orde.

Versterk jouw interne communicatie met narrowcasting van Channel4you

Via de beeldschermen van Channel4you kun je doelgericht korte boodschappen communiceren. Zo zorg je ervoor dat jouw medewerkers betrokken worden bij actuele onderwerpen. De software van Channel4you maakt het gelukkig heel eenvoudig om je content regelmatig te vernieuwen. Wij bieden tal van sjablonen om de boodschap eenvoudig op te maken. Of het nu gaat om een actie, activiteit of nieuwsbericht, er is altijd wel een geschikt sjabloon te vinden.

De ontwikkeling van onze narrowcasting software staat nooit stil. We blijven werken aan nieuwe mogelijkheden en verbeteringen om aan jouw wensen te voldoen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.