Narrowcasting oplossingen voor restaurants

Steeds meer horecabedrijven maken gebruik van narrowcasting om hun aanbod onder de aandacht te brengen. Hiervoor biedt Channel4you veel interne- en externe mogelijkheden. Naast een veelzijdig aanbod voor hotels, cafés en fastfood bedrijven, hebben wij ook diverse narrowcasting oplossingen voor restaurants. U zult merken dat narrowcasting een vervanger kan zijn van het oude krijtbord, maar ook een aanvulling kan zijn hierop.

Narrowcasting mogelijkheden voor hotels en cafés

Narrowcasting kan op diverse manieren ingezet worden in de horeca. In hotels kunnen de schermen bijvoorbeeld goed gebruikt worden bij een meeting, om de mensen naar de juiste zaal te leiden. Hiermee kunt u een ontvangst in goede banen leiden, zonder dat u hiervoor meer extra personeel moet inzetten. Een andere optie is om evenementen aan te kondigen, iets wat ook veel gebruikt wordt in cafés. Een dartavond, een sportuitzending op een groot scherm of een optreden kunt u hierop prima aankondigen.

Weer of geen weer, het scherm doet zijn werk

In fastfoodbedrijven wordt narrowcasting veel ingezet om het menu op te projecteren of de openingstijden aan te geven. Daarnaast heeft het scherm het voordeel dat het flexibel inzetbaar is en u op ieder moment de content op het scherm kunt veranderen.

Is het mooi warm weer? Dan kunt u uw ijs assortiment en uw gekoelde drank onder de aandacht van uw doelgroep brengen. Bij kou en regen kunt u uw verse kop koffie of uw warme chocolademelk met slagroom aanprijzen. Zeker in Nederland, met het wisselende klimaat kan deze mogelijkheid goed van pas komen. Sinds enige tijd kunnen we ook het weerbericht op uw scherm weergeven. Naast het verhogen van de attentiewaarde van uw scherm, kunt u uw klant meteen laten weten dat het goed weer is om op uw terras plaats te nemen!

Narrowcasting oplossingen voor restaurants

Channel4you heeft ook diverse narrowcasting oplossingen voor restaurants waarmee u uw gastvrijheid kunt laten zien. Vanzelfsprekend zijn de bovenstaande mogelijkheden toepasbaar in iedere eetgelegenheid. Door middel van het beeldscherm kunt u onder andere uw gasten inspireren met uw specialiteiten, extra weekmenu’s presenteren en een wijn van de maand onder de aandacht brengen. Op deze manier vervangt narrowcasting het oude krijtbord. Past een LCD scherm niet bij uw interieur? Dit kunnen wij oplossen door een mooie kast om het scherm plaatsen dat eruit ziet als een schilderijlijst. Op deze manier zal het moderne scherm geen inbreuk doen op de uitstraling van uw restaurant.

Veel restauranteigenaren willen dat nostalgische krijtbord eigenlijk helemaal niet vervangen en dat hoeft ook niet. U kunt narrowcasting ook inzetten om de attentiewaarde van uw zaak te verhogen en zo als aanvulling op het krijtbord te gebruiken. Het unieke narrowcasting concept van Channel4you geeft u mogelijkheden om uw restaurant op andere scherm locaties naar keuze onder de aandacht te brengen. Dit is hiermee een prima narrowcasting oplossing voor restaurants. Met dit medium kunt u uw zichtbaarheid en naamsbekendheid verhogen. U kunt op deze manier uw klant uitnodigen om op het krijtbord te komen kijken.

Wij nodigen u graag uit om met ons een kop koffie te komen drinken en vrijblijvend te bespreken hoe narrowcasting in uw horeca onderneming geïntegreerd kan worden.

Neem hiervoor contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.