Narrowcasting, uw marketingkans van 2017

Allereerst wensen wij u het allerbeste voor het nieuwe jaar.
Natuurlijk zijn gezondheid en geluk de belangrijkste ingrediënten voor een voorspoedig jaar, maar zakelijk succes zal hierbij ook zeker helpen.

Bent u tevreden met de behaalde resultaten van de afgelopen periode?

Vanzelfsprekend hopen wij dat u deze vraag positief kunt beantwoorden, echter weten we ook dat gedreven ondernemers altijd meer willen en de lat hoger willen leggen.

Dit is natuurlijk een prima eigenschap van ondernemers. Weet u al hoe u dit gaat realiseren? Narrowcasting is de marketingkans voor 2017.

Behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Ook al bent u tevreden met de behaalde resultaten van het afgelopen jaar en kunt u een groene pen gebruiken om uw resultaten van het afgelopen jaar te schrijven, het is toch raadzaam om verder te lezen. De term “behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst” is niet alleen van toepassing op risicovolle producten. Als u hier goed over nadenkt, raakt deze waarschuwing vele vlakken, van groot naar klein.

Ooit verwacht dat deze man de nieuwe Amerikaanse president zou worden?
Ooit verwacht dat de Brexit er daadwerkelijk kwam?
Ooit verwacht dat dat grote warenhuis definitief de deuren moest sluiten?
Ooit verwacht dat de gemeente toch dat betaalde parkeren erdoorheen zou krijgen?
Wat kan er toch veel gebeuren in een jaar.

Dit lezende zult u ongetwijfeld beseffen dat u er nooit van uit kunt gaan dat u hetzelfde resultaat krijgt als u hetzelfde doet. U zult rekening moeten blijven houden met de veranderende samenleving en de omgevingsfactoren, zowel op het moment dat u tevreden bent met uw resultaten als op het moment dat er ruimte is voor verbetering.

Uw marketingkans van 2017 is narrowcasting

De sleutel van succes is en blijft de benadering van uw doelgroep. Als u uw doelgroep op de juiste wijze kunt bereiken, kunt u zich optimaal profileren.
Dit was in het verleden al zo maar dit wordt in 2017 alleen maar van groter belang.
Door Narrowcasting zult u op een betaalbare wijze uw zichtbaarheid zeker vergroten, zowel op uw eigen locatie als extern, waar uw doelgroep komt.

Met narrowcasting kunt u optimaal en effectief lokaal adverteren op locaties die u zelf kunt uitkiezen. De kracht van herhaling wordt gewaarborgd door het feit dat uw advertentie maar liefst 16 keer per uur en 50.000 keer per maand op het externe scherm zichtbaar is.

Narrowcasting voor zowel actiegericht als themagericht adverteren

Het systeem is eenvoudig zelf aan te passen. Het biedt mogelijkheden om altijd uw meest recente acties tonen, of het nu actiegericht of themagericht wordt ingezet. U kunt uw marketing creativiteit volledig ontplooien en zoveel als u wilt aanpassen en daarmee is het uw marketingkans voor 2017.

Het scherm zal nieuwe klanten naar u toe trekken en uw omzet verhogen.
Laat dit nu exact één van de wensen zijn die u in 2017 ongetwijfeld voor ogen heeft!

Narrowcasting, uw marketingkans van 2017
Narrowcasting, uw marketingkans van 2017
Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.