Merels Dierenkliniek

Merels Dierenkliniek

Zijlweg 68, Haarlem

Over Merels Dierenkliniek

Wij zijn een moderne laagdrempelige dierenartspraktijk waar iedereen met veel liefde, zorg en hart voor dieren werkt. We zitten in het midden van Haarlem en hebben zeer ruime openingstijden. We hebben 2 spreekkamers, zodat u meestal snel geholpen zult worden. We beschikken over een uitgebreid laboratorium voor bloed en urine onderzoek. Er is digitale röntgenapparatuur aanwezig voor zowel gebitjes als hele lichaam opnamen. Echo is aanwezig voor uitgebreid onderzoek van de buik, maar ook voor een drachtigheidsonderzoek of gewoon een "pret"echo. We hebben ruime opname hokken, waar we honden, katten en konijnen indien mogelijk gescheiden proberen te houden. Zeer uitgebreide mogelijkheden op het gebied van tandheelkunde. Een ruime operatiekamer en nog veel meer.

Branches

  • Dierenarts

Locatie

Winkelstraat
Zijlwegkwartier

Bezoekers

30 p/dag
15 min.
5 - 90 jaar
Locatiefoto van Merels Dierenkliniek
Locatiefoto van Merels Dierenkliniek
Locatiefoto van Merels Dierenkliniek
Locatiefoto van Merels Dierenkliniek

Scherm

Merels Dierenkliniek staat met aandacht en zorg klaar voor huisdier en eigenaar. Het team staat 5 dagen per week voor u klaar. Hun mogelijkheden om u kwalitatieve zorg te bieden is erg groot.

In de wachtruimte van de dierenkliniek in Haarlem hangt een 42 inch digitaal scherm die beschikbaar is voor jouw advertentie. Het scherm valt hier goed op en is een goede manier om jouw bedrijf of product onder de aandacht te brengen bij de klanten van deze dierenkliniek.

Positie

Wachtruimte, Kassa
Binnen