Verspuy Interieur

Verspuy Interieur

Plein 1945 2, IJmuiden

Over Verspuy Interieur

Al bijna 60 jaar geven we interieuradvies en ontwikkelen we verrassende interieurideeën - vaak met een Engelse touch. U vindt in onze zaak een unieke collectie meubels van exclusieve interieurmerken. Onze meubelstukken zijn echte eyecatchers en daarmee een bijzondere toevoeging voor uw inrichting.

Oog voor detail
Naast het verkopen van meubels en woondecoratie zijn we specialist in meubelstoffering. De versleten bekleding op bijvoorbeeld uw favoriete fauteuil vervangen we met een prachtige stof van hoogwaardige kwaliteit. Uiteraard geheel naar uw smaak.

Branches

  • Interieurwinkels
  • Woninginrichting

Locatie

Winkelplein
Stadhuisbuurt
Locatiefoto van Verspuy Interieur
Locatiefoto van Verspuy Interieur
Locatiefoto van Verspuy Interieur

Scherm

Bij Verspuy Interieur in IJmuiden hangt een 42 inch digitaal scherm hangt op een opvallende plek in de etalage en het onderste deel is te gebruiken voor advertenties. Het bovenste deel van het scherm wordt gebruikt voor informatie van Verspuy Interieur.

Wil je lokaal adverteren en opvallen met jouw bedrijf, dienst of product in IJmuiden? Boek gemakkelijk en snel jouw advertentie in op deze locatie en deze is binnen 24 uur zichtbaar voor jouw (potentiële) klanten.

Positie

Etalage
Buiten