Koster Brillen

Koster Brillen

Plein 1945 nr. 5, IJmuiden

Over Koster Brillen

Koster Brillen heeft een grote collectie van monturen, allemaal volgens de laatste trends.
Of u nu op zoek bent naar een kleurrijke, trendy bril of een moderne, aparte bril; bij ons is alles mogelijk.
Uiteraard wordt u begeleid door gediplomeerd personeel dat u adviseert bij uw keuze.

Onze collectie bestaat uit brillen van diverse materialen. Van kunststof, aluminium tot titanium. Alle materialen hebben andere kenmerken, deze kenmerken zijn uiteraard belangrijk bij het maken van uw keuze. Titanium bijvoorbeeld is het lichtst qua gewicht. Dit draagt prettig en is erg sterk. Een andere belangrijke keuze is die voor een opvallende bril of een minder opvallende bril. Veel van onze klanten krijgen regelmatig complimenten over hun opvallende bril. Maar ook als u zich prettiger voelt bij een minder opvallende bril bent u bij ons aan het juiste adres.

Branches

  • Opticien

Locatie

Winkelplein
Stadhuisbuurt

Bezoekers

10 p/dag
20 min.
3 - 99 jaar
Locatiefoto van Koster Brillen
Locatiefoto van Koster Brillen
Locatiefoto van Koster Brillen
Locatiefoto van Koster Brillen

Scherm

Koster Brillen heeft een grote collectie van monturen, allemaal volgens de laatste trends. Deze locatie heeft op een opvallende plek in de winkel een 42 inch digitaal scherm hangen waar het onderste gedeelte beschikbaar is voor (lokale) adverteerders. Het bovenste deel van het scherm wordt gebruikt voor informatie van Koster brillen.

Wil je lokaal bij deze winkel adverteren met jouw bedrijf, dienst of product in IJmuiden? Boek dan jouw advertentie in op deze locatie en deze is binnen 24 uur zichtbaar voor jouw (potentiƫle) klanten en de bezoekers van deze locatie.

Positie

Wachtruimte, Kassa
Binnen