Autobedrijf John Visser

Vossenkoog 14 - 16, Alkmaar

867214

Over Autobedrijf John Visser

Autobedrijf John Visser is een allround, BOVAG onafhankelijk autobedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het merk Mitsubishi.

Persoonlijk contact en het opbouwen van klantenrelaties staan hoog in het vaandel. Wij staan dan ook voor klantvriendelijkheid, een goede service en deskundigheid. Ook maken wij duidelijke prijsafspraken met u, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Branches

Autobedrijven

Locatie

Ligging Bedrijventerrein
Positie Wachtruimte
Naam Beverkoog
Segment

Foto's van de locatie

Channel4you Locatie detailChannel4you Locatie detailChannel4you Locatie detailChannel4you Locatie detail

Scherm

In de de koffie corner van showroom van Autobedrijf John Visser in Alkmaar hangt een 42 inch digitaal scherm waarbij het onderste bestaat uit advertentieruimte. Deze ruimte wordt gebruikt voor het tonen van advertenties van derden en hier kan jouw advertentie tussen staan. De bovenste ruimte van het scherm wordt gebruikt door het automobielbedrijf zelf.

Lokaal adverteren met jouw bedrijf, dienst of product bij dit automobielbedrijf in Alkmaar? Boek dan jouw advertentieruimte in op deze locatie en bereik binnen 24 uur jouw (potentiële) klanten.

Positie

Locatie Wachtruimte, Horecaruimte
Zichtbaar Binnen

Kaart

Channel4you Locatie detail
Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.