Smorenberg

Smorenberg

Voormeer 12, Alkmaar

Over Smorenberg

Smorenberg werd in 1958 opgericht door Ton Smorenberg.
Van computers en i-pods had men toen in de verste verte nog niet gehoord. Velen onder u kunnen het zich wellicht niet voorstellen, maar in die tijd kon men slechts Nederland 1 ontvangen en wel met een zeer grote antenne bij een ieder op het dak.
In een later stadium kwamen de gemeenschappelijke antenne-systemen welke ook door Smorenberg werden aangelegd.
Vanaf 1980 is Smorenberg in Alkmaar gestart met een winkel waar uitsluitend antennes en toebehoren werden verkocht.
Nu zijn we uitgegroeid tot een elektronica bedrijf met twee winkels, webshop en een installatiedienst en dat met goed opgeleide personeelsleden. Smorenberg heeft service heel hoog in het vaandel staan. Wij doen ons uiterste best om uw bestellingen met 1 werkdag te leveren, en u uitgebreid voor te lichten in de winkels over ons zeer uitgebreide assortiment.
Zo kunt u bij ons terecht voor o.a. satellietsystemen en toebehoren, kabeltelevisiematerialen (digitaal en analoog), Digitenne, camerabewaking, geluid, elektronica, kabels, computeronderdelen, 27 MHz apparatuur en toebehoren, gereedschap en meer.

Branches

  • Electronica- , telecomwinkels
  • Electrotechnische bedrijven
  • Beveiligingsbedrijf

Locatie

Winkelstraat
Meerplein

Bezoekers

60 p/dag
10 min.
0 - 100 jaar
70% man / 30% vrouw
Locatiefoto van Smorenberg
Locatiefoto van Smorenberg
Locatiefoto van Smorenberg
Locatiefoto van Smorenberg
Locatiefoto van Smorenberg

Scherm

In Alkmaar is Smorenberg gevestigd. Bij deze elektronica winkel hangt een digitale narrowcasting scherm welke gebruikt kan worden om bezoekers jouw advertentie te tonen. Het 42 inch digitale narrowcasting scherm hangt in de winkel en is goed zichtbaar voor de klanten die in de winkel aanwezig zijn.

Wil je opvallen met jouw bedrijf, onderneming, dienst of product bij deze elektronica zaak in Alkmaar? Binnen een paar klikken kun je jouw advertentie op deze locatie bij ons online vastleggen en is deze zichtbaar voor jouw doelgroep.

Positie

Kassa
Binnen