Langerak Doe Het Zelf

Langerak Doe Het Zelf

Laan van Nieuw Guinea 114, Utrecht

Over Langerak Doe Het Zelf

Firma Langerak Doe het Zelf, een begrip in Utrecht, en al 20 jaar de beste bouwmarkt van Utrecht. Wij leveren diverse producten voor bijvoorbeeld: cv-installatie - riolering - sanitair - dakbedekking - gas / houtkachel materiaal.
niet alleen leveren wij hiervoor de materialen, wij geven onze klanten in Utrecht ook advies over diverse Doe Het Zelf vraagstukken. Op het gebied van installatiemateriaal is Langerak DHZ een begrip, en leveren wij niet alleen de installatiematerialen, maar ook het advies en de benodigde gereedschappen.
Vanuit onze mooie winkel in het centrum van Utrecht doen wij veel op het gebied van perskoppelingen (Uponor - Viega - Rehau Rautitan) knelkoppelingen, sanitair (Grohe - Sphinx - Wiesbaden - Geberit - Wisa) en vele anderen.

Branches

  • Doe het zelf zaken
  • Sanitair & tegels

Locatie

Woonwijk
Lombok

Bezoekers

100 p/dag
30 min.
25 - 60 jaar
90% man / 10% vrouw
Locatiefoto van Langerak Doe Het Zelf
Locatiefoto van Langerak Doe Het Zelf
Locatiefoto van Langerak Doe Het Zelf
Locatiefoto van Langerak Doe Het Zelf
Locatiefoto van Langerak Doe Het Zelf

Scherm

Langerak Doe het Zelf, een begrip in Utrecht, en al ruim 20 jaar de beste bouwmarkt van Utrecht. Op een opvallende plek in deze winkel hangt een 46 inch digitaal scherm alsmede een 42 scherm in de etalage met ruimte voor jouw advertentie. Het scherm is ingedeeld in twee delen. Het bovenste deel is voor informatie van deze winkel en het onderste gedeelte is advertentieruimte voor derden.

Lokaal adverteren met jouw bedrijf, dienst of product bij Langerak Doe het Zelf? Boek dan gemakkelijk jouw advertentie in op deze locatie en deze is binnen 24 uur zichtbaar voor jouw (potentiƫle) klanten.

Positie

Kassa
Binnen

Meerdere schermen

Andere schermen op deze locatie:
Etalage