Tokyoto Sushi & Grill

Tokyoto Sushi & Grill

Dam 9, Zaandam

Over Tokyoto Sushi & Grill

Van Postkantoor naar een authentiek Japans restaurant. In 2013 hebben we het oude postkantoor van Zaandam getransformeerd naar Tokyoto Zaandam sushi & grill , anno 2018 durven we te zeggen dat we het beste sushi restaurant van Zaandam zijn. In een sfeervolle Japanse ambiance wordt u ontvangen en begeleid naar uw tafel waarna u onbeperkt kunt genieten van onze gerechten. Bent u dol op sushi dan is Tokyoto “the place to be” met een ruim scala aan verse sushi en grill gerechten gaat u zeker weten niet met honger naar huis. Geen zin om de deur uit te gaan? Wij hebben verschillende uitgebreide sushi boxen samengesteld die wij graag bij u aan huis bezorgen.

Branches

  • Afhaalrestaurant / Maaltijdbezorging
  • Restaurant
  • Catering

Locatie

Winkelstraat
Centrum Zaandam

Bezoekers

100 p/dag
120 min.
20 - 50 jaar
Locatiefoto van Tokyoto Sushi & Grill
Locatiefoto van Tokyoto Sushi & Grill
Locatiefoto van Tokyoto Sushi & Grill
Locatiefoto van Tokyoto Sushi & Grill

Scherm

Aan de Dam 9 in Zaandam is restaurant Tokyoto gevestigd. Op deze locatie hangen twee 42 inch digitale schermen om bezoekers te informeren en te inspireren. Een scherm hangt in het restaurant en de andere in de etalage. De gasten hebben goed zicht op het scherm in het restaurant en de layout van beide schermen bestaat uit twee delen. Het bovenste gedeelte wordt gebruikt voor algemene informatie van dit restaurant en het onderste gedeelte voor advertenties.

Wil je lokaal adverteren met jouw bedrijf, dienst of product bij dit restaurant in Zaandam? Boek dan gemakkelijk en snel jouw advertentie in op deze locatie en deze is binnen 24 uur zichtbaar voor jouw (potentiële) klanten.

Positie

Horecaruimte
Binnen

Meerdere schermen

Andere schermen op deze locatie:
Etalage