The Hair Avenue

Zuiddijk 60, Zaandam

856818

Over The Hair Avenue

Bij de sfeervolle kapsalon The Hair Avenue By Tasha Leen in Zaandam staat jouw wens centraal. Op basis hiervan krijg je waardevolle adviezen en een kapsel te creëren dat echt bij jou en je lifestyle past. Het ervaren team is volledig op de hoogte van de nieuwste trends en technieken, dus zoek je een kapper met veel theoretische en praktische kennis én wil je gouden tips om zo lang mogelijk van je kapsel te genieten? Je kan hier met een gerust hart terecht bij de kleurspecialisten, maar ook voor een trendy kapsel of wenkbrauwbehandeling ben je hier aan het juiste adres.

Branches

Kapsalon

Locatie

Ligging Winkelstraat
Positie Etalage
Naam Centrum van Zaandam
Segment

Foto's van de locatie

Channel4you Locatie detailChannel4you Locatie detail

Scherm

Bij de sfeervolle kapsalon The Hair Avenue in Zaandam hangt in de etalage een 42 inch digitaal narrowcasting scherm. Dit scherm wordt gebruikt om voorbijgangers op een leuke en opvallende manier te informeren over de diensten van The Hair Avenue. Op het onderste deel van dit scherm is er de mogelijkheid om jouw advertentie te tonen.

Wil je lokaal adverteren met jouw bedrijf, dienst of product in Zaandam? Boek dan jouw advertentie in op deze locatie en deze is binnen 24 uur zichtbaar voor jouw (potentiële) klanten.

Positie

Locatie Etalage
Zichtbaar Buiten

Kaart

Channel4you Locatie detail
Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.