Keukenvakhandel H. Stikker / Reddy Keukens

Keukenvakhandel H. Stikker / Reddy Keukens

Koedijkerstraat 9 A, Alkmaar

Over Keukenvakhandel H. Stikker / Reddy Keukens

Een nieuwe keuken kopen op een manier dat jij prettig vindt is mogelijk bij REDDY Keukens Alkmaar. De zoektocht naar een nieuwe keuken begint vaak thuis met verschillende ideeën en wensen. Iedereen heeft een ander beeld bij zijn of haar droomkeuken. Of dit nu een greeploze keuken, moderne keuken, design keuken of een landelijke keukens is. Bij REDDY Keukens zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij helpen je graag en gaan we samen met jou op zoek naar de beste invulling van je nieuwe keuken. Wij luisteren naar je wensen en maken een offerte op maat met direct een scherpe nettoprijs. Onderhandelen is bij ons dus niet nodig!

Branches

  • Keukenzaak

Locatie

Bedrijventerrein
Centrum Alkmaar
Locatiefoto van Keukenvakhandel H. Stikker / Reddy Keukens
Locatiefoto van Keukenvakhandel H. Stikker / Reddy Keukens
Locatiefoto van Keukenvakhandel H. Stikker / Reddy Keukens

Scherm

Op een opvallende plek in de etalage van deze Reddy Keukenwinkel is een 49 inch digitaal scherm geplaatst. De passanten en bezoekers van deze keukenwinkel worden met behulp van dit scherm geïnformeerd en geïnspireerd. Op het bovenste gedeelte van het digitale scherm is informatie van de keukenwinkel te zien en het onderste deel is beschikbaar voor advertenties.

Wil je lokaal adverteren en opvallen met jouw bedrijf, dienst of product bij Reddy Keukens in Alkmaar? Boek gemakkelijk en snel jouw advertentie in op deze locatie en deze is binnen 24 uur zichtbaar voor jouw (potentiële) klanten.

Positie

Etalage
Buiten