De Noordzee

De Noordzee

Wijkerbaan 1, Beverwijk

Over De Noordzee

Voor iedereen die van vis houdt is De Noordzee Visspecialist de allerbeste keuze. Al onze visgerechten worden in een net-even-ander jasje gestoken met uitdagende combinaties van smaken. Van een vers stukje vis tot vers bereidde maaltijden, wij zijn van alle markten thuis.

Je kunt ons vinden in het midden van winkelcentrum de Wijkerbaan te Beverwijk. Met genoeg zitplaatsen en een enorm gezellige inrichting kun je ook uitgebreid bij ons lunchen of dineren. Loop gerust eens bij ons binnen.

Branches

  • Afhaalrestaurant / Maaltijdbezorging
  • Vishandel
  • Catering

Locatie

Overdekt winkelcentrum
Winkelcentrum de Wijkerbaan
Locatiefoto van De Noordzee
Locatiefoto van De Noordzee
Locatiefoto van De Noordzee
Locatiefoto van De Noordzee
Locatievideo van De Noordzee

Scherm

In het winkelcentrum de Wijkerbaan in Beverwijk is Visspecialist De Noordzee gevestigd. Bij deze viswinkel hangen twee digitale narrowcasting schermen die gebruikt kunnen worden om bezoekers en voorbijgangers jouw advertentie te tonen. Het 49 inch etalage scherm is geplaatst zodat deze goed zichtbaar is vanaf buiten de winkel. Het 42 inch digitale narrowcasting scherm hangt in de winkel en is goed zichtbaar voor de klanten die in de winkel zitten.

Wil je opvallen met jouw bedrijf, onderneming, dienst of product bij deze visspecialist in Beverwijk? Binnen een paar klikken kun je jouw advertentie op deze locatie bij ons online vastleggen en is deze zichtbaar voor jouw doelgroep.

Positie

Kassa
Binnen

Meerdere schermen

Andere schermen op deze locatie:
Etalage