Wereldrestaurant Beverhof

Wereldrestaurant Beverhof

Beverhof 44, Beverwijk

Over Wereldrestaurant Beverhof

Wereldrestaurant Beverhof is een van de grootste wereldkeukens van Nederland. U eet op basis van een all-in concept. Hierbij kunt u onbeperkt genieten van verschillende keukens voor de ultieme proeverij ervaring. Daarom betaalt u niet voor het eten, maar voor de tijdsduur van uw verblijf. Gedurende deze periode kunt u onbeperkt smullen van het eten en drinken. Wij bieden u gerechten uit China, Japan, Europa en Zuid-Amerika. En voor velen een favoriet: het zeer uitgebreide dessert buffet. Er is voor ieder wat wils. Dit bespaart zeker veel discussies over waar u wilt gaan eten.

Branches

  • Restaurant

Locatie

Overdekt winkelcentrum
Winkelcentrum Beverhof
Locatiefoto van Wereldrestaurant Beverhof
Locatiefoto van Wereldrestaurant Beverhof
Locatievideo van Wereldrestaurant Beverhof

Scherm

Het Wereldrestaurant Beverhof is gevestigd aan de Breestraat in Beverwijk. In dit restaurant hangt in de etalage naast de hoofdingang een 49 inch high brightness portrait digitaal scherm waarbij het onderste gedeelte gebruikt wordt voor advertenties van derden. Het bovenste deel van dit scherm wordt gebruikt voor eigen informatie van het restaurant.

Wil je lokaal adverteren met jouw onderneming, dienst, product bij Wereldrestaurant Beverhof? Boek dan jouw advertentie in op deze locatie en bereik je lokale doelgroep.

Positie

Etalage
Buiten