Reva Centre

Reva Centre

Kerkweg 219, Heemskerk

Over Reva Centre

Reva Centre staat voor oprechte aandacht en de gezamenlijke inspanning om uw doelstellingen te bereiken. Of het nu gaat om weer te kunnen fietsen na een knieoperatie, sporten na een blessure, terugkeer naar het werk na (dreigend) uitval door klachten of het zelfstandig kunnen aankleden, wij zijn er voor u. Reva Centre is dé specialist op het gebied van fysiotherapie in Noord-Holland. Wij hebben vijf modern ingerichte locaties waarbij zeer veel specialisaties aanwezig zijn. Een professioneel centrum om te revalideren van klachten en/of beperkingen zodat u snel weer kunt doen wat voor u belangrijk is!

Branches

  • Fysiotherapie

Locatie

Winkelplein
Sportboulevard
Locatiefoto van Reva Centre
Locatiefoto van Reva Centre
Locatiefoto van Reva Centre
Locatiefoto van Reva Centre
Locatievideo van Reva Centre

Scherm

In de wachtruimte van Reva Centre in Heemskerk hangt een 42 inch portrait digitaal narrowcasting scherm dat gebruikt kan worden voor jouw advertentie. Het scherm is verdeeld in twee zones. De bovenste zone wordt gebruikt voor algemene informatie van Reva Centre. De onderste zone kan gebruikt worden voor jouw advertentie.

Wil je lokaal adverteren met jouw bedrijf, dienst of product in Heemskerk? Boek dan jouw advertentie in op deze locatie en deze is binnen 24 uur zichtbaar voor jouw (potentiële) klanten en de bezoekers van deze locatie.

Positie

Wachtruimte
Binnen