Groustra Fysiotherapie

Ds. Pareaulaan 16, Anna Paulowna

856936

Over Groustra Fysiotherapie

Bij Fysiotherapie Groustra is alles aanwezig. Er staat een professioneel en gespecialiseerd team voor u klaar in een moderne accommodatie.

Met vrijwel elke fysieke klacht kunt u bij ons terecht, zodat u de beste zorg altijd in Anna Paulowna en Winkel vindt.

Wij verstrekken zorg op maat, in een vertrouwde sfeer die kenmerkend is voor onze praktijk en aansluit bij de wensen van onze patiënten.
In een moderne setting is er ruimte voor behandeling van de meest voorkomende aandoeningen en aandoeningen die om expertise vragen.

Branches

Fysiotherapie

Locatie

Ligging Woonwijk
Positie Wachtruimte
Naam Kleine Sluis
Segment

Bezoekers

Aantal 80 p/dag
Bezoekduur 30 min.
Leeftijd 0 - 100 jaar

Foto's van de locatie

Channel4you Locatie detailChannel4you Locatie detailChannel4you Locatie detail Channel4you Locatie detailChannel4you Locatie detailChannel4you Locatie detailChannel4you Locatie detailChannel4you Locatie detail

Scherm

Bij Fysiotherapie Groustra is alles aanwezig. Er staat een professioneel en gespecialiseerd team voor u klaar in een moderne accommodatie. In de wachtruimte en oefenruimte zijn twee schermen voor de klanten duidelijk zichtbaar en dus een goede attentiewaarde.

Wil je lokaal adverteren met jouw bedrijf, dienst of product in de wachtruimte en/of oefenruimte van deze praktijk? Boek dan jouw advertentie in op deze locatie en deze is binnen 24 uur zichtbaar voor jouw (potentiële) klanten.

Positie

Locatie Wachtruimte
Zichtbaar Binnen

Meerdere schermen

Andere schermen op deze locatie:

Kaart

Channel4you Locatie detail
Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.