Beemster Schagen

Beemster Schagen

Makado Centrum 5, Schagen

Over Beemster Schagen

Al meer dan 60 jaar is de naam Beemster een begrip in de regio. Wat begon als Foto Kino Beemster is uitgegroeid tot het huidige Beemster, Imaging & Connectivity. Van oudsher was de fotografie een specialiteit van Foto Kino Beemster. Naast de fotografie, werd er al snel ook apparatuur verkocht om foto's te maken, maar ook apparatuur om te filmen. Noem het maar het analoge tijdperk. Vele reportage's volgde en menigeen in de regio kent wel iemand die zijn trouwreportage heeft laten maken door een van de Beemster's. Later kwam het magnetische tijdperk op gang, zodat we konden filmen met videomateriaal. Dat was ook de aanleiding voor het veranderen van de naam; Foto Video Beemster.

Branches

  • Electronica- , telecomwinkels
  • Fotozaak

Locatie

Overdekt winkelcentrum
Makado Centrum Schagen

Bezoekers

200 p/dag
15 min.
14 - 70 jaar
Locatiefoto van Beemster Schagen
Locatiefoto van Beemster Schagen
Locatievideo van Beemster Schagen
Locatiefoto van Beemster Schagen

Scherm

In het winkelcentrum Makado in Schagen is deze fotozaak gevestigd en hier hangt een 49 inch digitaal scherm. Dit scherm is beschikbaar voor het tonen van jouw advertentie. Door het tonen van jouw advertentie op deze locatie vergroot je jouw naamsbekendheid bij de bezoekers van deze fotostudio.

Wil je lokaal adverteren met jouw dienst of product in het winkelcentrum Makado in Schagen? Dat kan bij ons al vanaf één maand zonder vast contract of langdurige overeenkomst. Boek jouw advertentie in op deze locatie. Je advertentie is binnen 24 uur live en zichtbaar voor (potentiële) klanten.

Positie

Etalage
Buiten

Passanten

750 p/dag