Winkelcentrum Dorperweerth - Slagerij Jan Kater

Drooghe Bol 1029, Julianadorp

857550

Over Winkelcentrum Dorperweerth - Slagerij Jan Kater

De 14.000 bewoners uit Julianadorp en de vele toeristen weten ‘Dorperweerth’ te vinden voor hun dagelijkse boodschappen. Maar ook voor minder reguliere boodschappen als cadeautjes en persoonlijke verzorging kunt u in het overdekte winkelcentrum terecht. Of ontmoet er uw vrienden voor een lekkere kop koffie met vlaai, een drankje of een etentje.

Branches

Winkelcentrum

Locatie

Ligging Overdekt winkelcentrum
Positie Entree
Naam Winkelcentrum Dorperweerth
Segment

Bezoekers

Aantal 2500 p/dag
Bezoekduur 20 min.
Leeftijd 25 - 80 jaar

Foto's van de locatie

Channel4you Locatie detailChannel4you Locatie detail

Scherm

Winkelcentrum Dorperweerth is een overdekt centrum waar u voor alle dagelijkse boodschappen maar ook voor uw minder dagelijkse boodschappen als kadootjes en persoonlijke verzorging terecht kunt.

In het winkelcentrum zijn vier schermen aanwezig. Alle schermen hebben een prominente locatie.

Wil je lokaal adverteren met jouw bedrijf, dienst of product in de mooie winkelcentrum in Julianadorp? Boek dan jouw advertenties in op deze locatie en deze is binnen 24 uur zichtbaar voor jouw (potentiële) klanten.

Positie

Locatie Entree
Zichtbaar Binnen

Meerdere schermen

Andere schermen op deze locatie:

Kaart

Channel4you Locatie detail
Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.