Bike Action Alkmaar

Bike Action Alkmaar

Korte Vondelstraat 8, Alkmaar

Over Bike Action Alkmaar

Fietsen verkopen is één ding, maar bij Bike Action Alkmaar is de aankoop van een fiets een échte beleving: passie, plezier en genieten. We nemen uitgebreid de tijd om de juiste maat te bepalen en de fiets te vinden die bij u en uw verwachtingen past. Ons ervaren, professionele en betrokken team bestaat uit gepassioneerde fietsliefhebbers, die hun brede kennis graag met u delen. Dankzij ons unieke assortiment, de persoonlijke service, korte wachttijden en goede garantieafhandeling wordt fietsen nog leuker!

Branches

  • (Brom)-fietswinkels

Locatie

Winkelstraat
Schelphoek
Locatiefoto van Bike Action Alkmaar
Locatiefoto van Bike Action Alkmaar
Locatiefoto van Bike Action Alkmaar
Locatievideo van Bike Action Alkmaar

Scherm

In de etalage van Bike Action Alkmaar is een 42 inch digitaal scherm geplaatst die goed zichtbaar is voor bezoekers en voorbijgangers van deze winkel. Het scherm is verdeeld in twee zones. De bovenste zone is in gebruik van de fietsenwinkel en de onderste zone is te gebruiken door adverteerders.

Lokaal adverteren met jouw bedrijf, dienst of product bij Bike Action in Alkmaar? Boek gemakkelijk en snel jouw advertentie in op deze locatie en deze is binnen 24 uur zichtbaar voor jouw (potentiële) klanten.

Positie

Etalage
Buiten

Passanten

50 p/dag