Techador Margits

Nyenburgh 111, Oudorp

869225

Over Techador Margits

Gemak, genot en plezier. Stap binnen in de wereld van Vivánt, waar genieten voorop staat. Vivánt is de tabaks- en gemakswinkel bij jou in de buurt. Je kunt er terecht voor tabak en rokersbenodigdheden, loterijen, wenskaarten, originele geschenken, handige kantoorartikelen, tijdschriften & lectuur. In veel van onze vestigingen kun je ook terecht voor tickets, fotozaken, cadeaukaarten, postzegels en batterijen.

Branches

Kantoorartikelen/Boekwinkels
Tabakswinkels
Kansspelen / Loterijen

Locatie

Ligging Winkelstraat
Positie Etalage
Naam Oudorp-Centrum
Segment

Foto's van de locatie

Channel4you Locatie detailChannel4you Locatie detail

Scherm

Techador Margits van Vivant is dé tabaks- en gemaksformule van Nederland. Bij de vestiging Oudorp is in de etalage een 42 inch digitaal scherm geplaatst met advertentieruimte. Het bovenste deel is in gebruik door Techador Margits en het onderste deel is de advertentieruimte.

Lokaal adverteren met jouw bedrijf, dienst of product bij de Techador Margits in Oudorp? Boek gemakkelijk en snel via deze pagina jouw advertentie in op deze locatie en deze is binnen 24 uur zichtbaar voor jouw (potentiële) klanten.

Positie

Locatie Etalage
Zichtbaar Buiten

Passanten

Aantal 1300 p/dag

Kaart

Channel4you Locatie detail
Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.