De sportloods Medemblik

Voorhamer 3, Medemblik

912124

Over De sportloods Medemblik

Wie zijn wij: een sportschool zoals je die niet kent!
Bij ons staat plezier, trainen met gelijk gestemde en respect voor elkaar voorop. Dit is de enige manier om lang te blijven sporten en daarmee een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Daarom hebben we er voor gekozen ons op te delen in drie verschillende sport clubs. Ieder met zijn eigen lesprogramma afgestemd op de wensen en behoefte van deze doelgroep.

Deze verdeling geeft ons ook de mogelijkheid om elke club net iets anders te organiseren met eigen specialisten. Deze specialisatie maakt onze lessen onderscheidend en ijzersterk.

Branches

Sportscholen

Locatie

Ligging Bedrijventerrein
Positie Wachtruimte
Naam Brake
Segment

Foto's van de locatie

Channel4you Locatie detailChannel4you Locatie detailChannel4you Locatie detailChannel4you Locatie detail

Scherm

Wil je met jouw bedrijf of dienst op een leuke manier een sportieve doelgroep bereiken? Dat kan met het 49 inch digitale narrowcasting scherm dat middenin de sportschool hangt! Het scherm hangt opvallend in het midden en is goed zichtbaar voor de bezoekers van deze sportschool.

Wil je lokaal adverteren en opvallen bij een sportschool in Medemblik? Dan kan dat op deze locatie al vanaf één maand zonder vast contract of langdurige overeenkomst. Boek jouw advertentieruimte op deze locatie. Binnen 24 uur kan jouw advertentie al live staan.

Positie

Locatie Wachtruimte
Zichtbaar Binnen

Kaart

Channel4you Locatie detail
Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.