Piet de Jongh Fietsspecialist

Piet de Jongh Fietsspecialist

Peperstraat 24, Purmerend

Over Piet de Jongh Fietsspecialist

U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment aan stadsfietsen, elektrische fietsen, racefietsen, mountainbikes, tourfietsen, hybride fietsen en kinderfietsen. Wij zijn dealer van mooie merken zoals Gazelle, Koga, Rih, Flyer, Cube en Trek. Alle nieuwe fietsen bij ons krijgen standaard twee gratis servicebeurten, na 3 en 6 maanden. Ook voor onderdelen, accesoires, kleding en onderhoud bent u bij ons aan het goede adres!
In 1936 is Piet de Jongh Fietsspecialist opgericht door Piet de Jongh samen met zijn vrouw. In 1992 is de zaak overgenomen door zijn neef Piet de Jongh en zijn vrouw Nel die al eerder een fietsenzaak ‘De Drie Meeren’ hadden op het Wormerplein in Purmerend. Vanaf 2019 is de winkel in handen van dochter Nanette en schoonzoon Koert. Piet de Jongh Fietsspecialist is al ruim 80 jaar een familiebedrijf in hartje Purmerend!

Branches

  • (Brom)-fietswinkels

Locatie

Winkelstraat
Centrum Purmerend

Bezoekers

50 p/dag
15 min.
30 - 80 jaar
Locatiefoto van Piet de Jongh Fietsspecialist
Locatiefoto van Piet de Jongh Fietsspecialist
Locatiefoto van Piet de Jongh Fietsspecialist
Locatiefoto van Piet de Jongh Fietsspecialist

Scherm

Deze winkel is een fietsspecialist op het gebied van de bekende merken en daarnaast is er een kundige reparatie afdeling. Achter de toonbank van deze winkel hangt een 46 inch digitaal scherm waarbij het onderste deel gebruikt kan worden voor het tonen van jouw advertentie. Het bovenste deel wordt gebruikt voor het tonen van informatie van Piet de Jongh Fietsspecialist.

Wil je adverteren met jouw bedrijf, onderneming, dienst of product in Purmerend? Dat kan op dit opvallende scherm bij deze fietswinkel.

Positie

Kassa
Binnen