Notariskantoor Ten Brinke

Notariskantoor Ten Brinke

Heiligeweg 93, Krommenie

Over Notariskantoor Ten Brinke

Welkom op de website van hét notaris­kantoor van Krommenie (en misschien ook wel van daarbuiten). Op eigentijdse wijze bieden wij klassieke notariële diensten in een modern jasje aan. Een notariskantoor dat met zijn tijd meegaat. Dat doen we bijvoorbeeld door aangesloten te zijn bij IT-notaris, dementievriendelijk te zijn, maar ook door eenvoudige contact­mogelijkheden te gebruiken en duidelijke taal te spreken.

Ondanks het nog maar korte bestaan van het kantoor, kan je vertrouwen op onze jarenlange ervaring en kennis. Die ervaring en kennis zet ieder van ons graag in om in gewoon Nederlands praktische oplossingen te bieden voor je vragen.

Branches

  • Notarissen

Locatie

Winkelstraat
Snuiverbuurt

Bezoekers

40 p/dag
60 min.
20 - 100 jaar
Locatiefoto van Notariskantoor Ten Brinke
Locatiefoto van Notariskantoor Ten Brinke
Locatiefoto van Notariskantoor Ten Brinke

Scherm

Bij Notariskantoor Ten Brinke kunt u voor alle notariële diensten terecht. Ons kantoor is aangesloten bij de notariële vereniging Noord-Holland Noord Notarissen (NHN), een regionaal samenwerkingsverband van notariskantoren. Binnen NHN wordt veel aandacht besteed aan kennisuitwisseling en bijscholing. Wij streven naar hoge kwaliteit tegen een concurrerend tarief.

Het 42 inch digitale scherm van Channel4you hangt in de wachtkamer alwaar de bezoekers een goed zicht hebben op het scherm.

Positie

Wachtruimte
Binnen