deKleineBaron

Sweder van Zuylenweg 56, Utrecht

912147

Over deKleineBaron

Ons gezellige restaurant is gevestigd in Utrecht Zuilen. Na het nuttigen van een heerlijke maaltijd of een gezellige high tea, kun je je daarom nog de hele dag vermaken in deze prachtige stad. Een cultureel uitstapje maken of gewoon een wandeling; het is altijd een ervaring.

Met mooi weer kun je genieten van ons heerlijke terras, vlakbij het Julianapark. We zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, maar ook de auto kun je hier makkelijk kwijt. Overal in de buurt kun je namelijk gratis parkeren.

Branches

Restaurant
Catering

Locatie

Ligging Woonwijk
Positie Etalage
Naam Utrecht Zuilen
Segment

Bezoekers

Aantal 50 p/dag
Bezoekduur 60 min.
Leeftijd 25 - 45 jaar

Foto's van de locatie

Channel4you Locatie detailChannel4you Locatie detailChannel4you Locatie detailChannel4you Locatie detailChannel4you Locatie detailChannel4you Locatie detail

Scherm

In Utrecht Zuilen is het restaurant deKleineBaron actief. Bij dit restaurant in Utrecht is in het restaurant een 42 inch digitaal scherm geplaatst. Het bovenste deel is in gebruik door het restaurant en het onderste deel is beschikbaar voor adverteerders. Lokaal opvallen met jouw bedrijf, dienst of product in Utrecht? Boek dan via deze pagina gemakkelijk, snel en online jouw advertentieruimte op deze locatie. Binnen 24 uur kan jouw advertentie al live staan.

Positie

Locatie Etalage, Horecaruimte
Zichtbaar Binnen / Buiten

Passanten

Aantal 500 p/dag

Kaart

Channel4you Locatie detail
Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.