Bloemsierkunst Florina B.V.

Loopuytpark 13, Julianadorp

886744

Over Bloemsierkunst Florina B.V.

Bloemsierkunst Florina is gevestigd aan de Loopuytpark 13 in Julianadorp, Noord-Holland. Een eigen bloemenwinkel was voor eigenaresse Corina van der Vlugt altijd al een kinderdroom. Die werd verwezenlijkt in 2007 in de vorm van een marktkraam. Inmiddels is Florina uitgegroeid tot een mooie grote winkel voor bloemstukken, boeketten, planten, losse bloemen, vazen en accessoires en kunt u er terecht voor bloemadvies.

Branches

Bloemwinkels

Locatie

Ligging Winkelstraat
Positie Kassa
Naam Dorpsplein
Segment

Foto's van de locatie

Channel4you Locatie detailChannel4you Locatie detailChannel4you Locatie detailChannel4you Locatie detailChannel4you Locatie detailChannel4you Locatie detail

Scherm

Bloemsierkunst Florina in Julianadorp beschikt over een 42 inch digitaal narrowcasting scherm dat gebruikt wordt voor eigen advertenties en advertenties van derden. Het bovenste deel is voor de eigen advertenties en het onderste deel van het scherm voor jouw advertentie.

Wil je opvallen met jouw onderneming of dienst bij deze bloemist in Julianadorp? Dat kan door jouw advertentie op het digitale scherm van de locatie te tonen. Gemakkelijk, overzichtelijk en binnen een paar klikken zelf online vastgelegd.

Positie

Locatie Kassa
Zichtbaar Binnen

Kaart

Channel4you Locatie detail
Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.