Zwemles op Maat

Zwemles op Maat

Groot Nieuwland 27, Alkmaar

Over Zwemles op Maat

Ik ben Kim Rijnaarts en ik ben een volledig gediplomeerd zweminstructeur met jarenlange ervaring in het reguliere zwemonderwijs en in het individueel begeleiden van kinderen (met of zonder beperking) en volwassenen.

Een perfect uitgangspunt om kritisch te kijken naar de kwaliteit en het aanbod van zwemles. Steeds vaker zie ik dat individuele aandacht en extra leerhulp noodzakelijk is om zwemmen leuk te maken en te houden.

Binnen die ervaring is mij steeds duidelijker geworden dat er vaak meer persoonlijke aandacht en individuele begeleiding nodig is voor een kind. Tijd die niet beschikbaar is binnen het reguliere zwemonderwijs.

Daarom heb ik voor Alkmaar en omstreken Zwemles op Maat opgericht.

Zwemles op Maat garandeert een andere aanpak gericht op het individu in plaats van op de standaard groep. Gespecialiseerd in de leerbehoefte van kinderen in het zwemonderwijs.

Branches

  • Zwembad

Locatie

Woonwijk
Centrum Binnenstad-Oost

Bezoekers

50 p/dag
60 min.
4 - 65 jaar
25% man / 75% vrouw
Locatiefoto van Zwemles op Maat
Locatiefoto van Zwemles op Maat
Locatiefoto van Zwemles op Maat
Locatiefoto van Zwemles op Maat

Scherm

In de wachtruimte bij dit zwembad in Alkmaar hangt een 42 inch digitaal scherm die beschikbaar is voor het tonen van jouw advertentie. Doordat dit scherm gepositioneerd is bij het zitgedeelte in de wachtruimte valt deze goed op bij de bezoekers van dit zwembad.

Wil je opvallen met jouw bedrijf, onderneming, dienst of product bij een sportieve doelgroep in Alkmaar? Dan kan bij ons al vanaf één maand zonder vast contract of langdurige overeenkomst. Binnen een paar klikken kun je jouw advertentie op deze locatie bij ons online vastleggen.

Positie

Wachtruimte
Binnen