Langerak Doe Het Zelf - Etalage

Laan van Nieuw Guinea 114, Utrecht

1100281

Over Langerak Doe Het Zelf - Etalage

Firma Langerak Doe het Zelf, een begrip in Utrecht, en al 20 jaar de beste bouwmarkt van Utrecht. Wij leveren diverse producten voor bijvoorbeeld: cv-installatie – riolering – sanitair – dakbedekking – gas / houtkachel materiaal.
niet alleen leveren wij hiervoor de materialen, wij geven onze klanten in Utrecht ook advies over diverse Doe Het Zelf vraagstukken. Op het gebied van installatiemateriaal is Langerak DHZ een begrip, en leveren wij niet alleen de installatiematerialen, maar ook het advies en de benodigde gereedschappen.
Vanuit onze mooie winkel in het centrum van Utrecht doen wij veel op het gebied van perskoppelingen (Uponor – Viega – Rehau Rautitan) knelkoppelingen, sanitair (Grohe – Sphinx – Wiesbaden – Geberit – Wisa) en vele anderen.

Branches

Doe het zelf zaken
Sanitair & tegels

Locatie

LiggingWoonwijk
PositieEtalage
NaamLombok
Segment

Foto's van de locatie

Channel4you Locatie detailChannel4you Locatie detailChannel4you Locatie detailChannel4you Locatie detailChannel4you Locatie detail

Scherm

Langerak Doe het Zelf, een begrip in Utrecht, en al ruim 20 jaar de beste bouwmarkt van Utrecht. Op een opvallende plek in deze winkel hangt een 46 inch digitaal scherm alsmede een 42 scherm in de etalage met ruimte voor jouw advertentie. Het scherm is ingedeeld in twee delen. Het bovenste deel is voor informatie van deze winkel en het onderste gedeelte is advertentieruimte voor derden.

Lokaal adverteren met jouw bedrijf, dienst of product bij Langerak Doe het Zelf? Boek dan gemakkelijk jouw advertentie in op deze locatie en deze is binnen 24 uur zichtbaar voor jouw (potentiële) klanten.

Positie

LocatieEtalage
ZichtbaarBinnen

Kaart

Channel4you Locatie detail
Channel4you Locatie detail

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.