Channel4you

Narrowcasting schermen

Communiceer duidelijk met uw (potentiële)klanten

De schermen van Channel4you hebben een unieke indeling. Op de bovenste helft worden uw eigen producten en/of diensten duidelijk onder de aandacht gebracht bij uw klanten. Dit wordt ook wel digital signage, instore communicatie of beeldschermcommunicatie genoemd.

Onderin het scherm draaien advertenties. Uw advertentie draait op door u gekozen locaties. Zo bent u behalve in uw eigen bedrijf ook bij andere zichtbaar.

Gratis narrowcasting schermen

Heeft u een bedrijf waar dagelijks veel bezoekers komen of zit u op een locatie met veel passanten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van het plaatsen van een gratis scherm.

Ik wil graag meer weten!

Eigen schermdeel

 • Altijd de laatste acties tonen

  Wilt u dat uw klanten altijd op de hoogte zijn van de laatste acties, nieuwe producten of aanbiedingen? U bepaalt zelf wat u toont. U kunt er ook voor kiezen om leveranciers op uw scherm te tonen. Al dan niet tegen een vergoeding.

 • Klant beleeft het wachten positief

  Op het scherm wordt het actuele nieuws getoond. De wachttijdbeleving van uw klant wordt door het actuele nieuws positief beïnvloedt. De wachttijd wordt 40% korter ervaren.

 • Nieuwe klanten aantrekken

  Van passanten of bezoekers klanten maken? Door de bewegende beelden heeft het scherm een hoge attentiewaarde en worden passanten shoppers.

 • Eenvoudig zelf aanpassen

  Channel4you levert u templates op maat. Deze kunt u op elk gewenst moment eenvoudig aanpassen zodat u altijd duidelijk communiceert met uw klanten. De informatie op het scherm kunt u vanaf elke locatie en op elk moment via de webapplicatie wijzigen.

Adverteren

 • Zichtbaarheid vergroten

  Op het onderste gedeelte wordt uw advertentie getoond. Deze is te zien bij andere ondernemers, op door u gekozen locaties.

 • Lokaal adverteren

  Met het schermennetwerk adverteert u lokaal, bij bedrijven in de buurt. Zo bereikt u de mensen die bij u in de buurt winkelen en adverteert u doelgericht. De plaatsen waar u adverteert kiest u zelf.

 • 50.000 keer per maand getoond

  Uw advertentie wordt op 10 locaties gemiddeld 50.000 keer per maand getoond. 9 seconden lang tot wel 16 keer per uur. Een tv-commercial van deze omvang kost aanzienlijk meer.

 • Klanten herinneren u

  Doordat uw advertentie met grote regelmaat langskomt, herinneren klanten en passanten uw bedrijf of actie. Dat is de kracht van herhaling.

 • Meer klanten, meer omzet

  Door het tonen van uw advertentie op door u gekozen locaties trekt u meer klanten en verhoogt uw omzet.

© 2013 - 2018 Channel4you B.V.