Promotie voor tattooshops.

Narrowcasting schermen in de tattooshop?

Ten slotte heeft een tattooshop ook baat bij narrowcasting. De tattooshop toont vergunningen en prijzen, het veelzijdige en deskundige werk van de tatoeƫerder en gelukkige klanten die breed glimlachend hun kunstwerkjes vertonen. De prijslijsten kunnen ook op een scherm staan en het laatste nieuws uit het vakgebied misschien?

informatie aanvragen

Onze klanten aan het woord.

Wij hebben nu ruim een jaar een tv-scherm van Channel4You in de etalage van onze shop. En dit bevalt ons prima! Ons eigen deel van het scherm is eenvoudig en snel aan te passen. Ook kunnen wij heel simpel onze advertentie bij andere gebruikers op het scherm laten zetten, of er juist weer afhalen. Als wij iets niet weten, zijn er telefonisch altijd genoeg medewerkers die ons verder kunnen helpen.
Bovendien hebben wij gemerkt dat het middendeel van het scherm, waarop nieuwsberichten voorbijkomen, door onze klanten als zeer positief wordt ervaren. Tijdens het roken bijvoorbeeld kijken zij graag even naar deze berichten.
Wij vinden het scherm als shop echt heel handig en het ziet er bovendien erg mooi uit in de etalage!Sylvia, JM Tattoo - Alkmaar

Lokaal adverteren binnen elke branche.