Narrowcasting software

Narrowcasting werkt alleen als de ondernemer hier zelf creatief mee uit de voeten kan. De invulling van narrowcasting kan een ondernemer namelijk zelf bepalen. Achter het ontwerpen en functioneren van content zit een bepaalde software. De software is zo gebouwd dat de ondernemer mogelijkheden heeft om snel te schakelen en in te kunnen spelen op situaties waarvan hij of zij wil profiteren.

Channel4You heeft daarin de software zo ontwikkelt zodat het voor de ondernemer nóg makkelijker is om het narrowcasting systeem te beheren en in te spelen op de doelstellingen.

Succesvolle narrowcasting vraagt om goede software

Channel4you beschikt over de meest betrouwbare software voor narrowcasting op de markt. De krachtige totaaloplossing zorgt voor een eenvoudig systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat u als ondernemer eenvoudig gebruik kunt maken van alle componenten. Zo vult u eenvoudig uw narrowcastingscherm met unieke en krachtige content voor uw organisatie.

Gebruik van narrowcasting

Het gebruik van narrowcasting kan gericht zijn op intern en extern gebruik. Bereik dagelijks duizenden passanten met narrowcastingschermen die gericht zijn op extern gebruik. De software en het systeem zorgen ervoor dat u makkelijk de content aanpast naar de doelgroep. Is de doelgroep winkelend volk, zorg dan voor een opvallende en korte boodschap.

Gebruikt u de narrowcastingschermen voor intern gebruik vervult de software eenvoudig de content. Zo leidt u uw werknemers eenvoudig naar de juiste locatie of informatie.

Een narrowcasting systeem dat aansluit op de wensen van het MKB

We vinden het prioriteit nummer 1 dat ons netwerk goed met het narrowcasting systeem kan werken. Het systeem moet aansluiten op de wensen en behoeften van de ondernemers in het MKB. Dit is dan ook de blauwdruk geweest bij de ontwikkeling van de software.

De grootste voordelen op een rij:

  • U kunt gemakkelijk informatie op het beeldscherm plaatsen
  • Alle afbeeldingen kunnen eenvoudig geplaatst worden
  • Tijdelijke (actie) advertenties kunnen eenvoudig ingepland worden
  • Advertenties kunnen op specifieke dagen van de week ingepland worden
  • Meerdere items kunnen in één keer gepland worden
  • Externe locaties voor advertenties zijn makkelijk te kiezen
  • Alle belangrijke informatie wordt overzichtelijk weergegeven op de beginpagina

Ervaar het zelf en maak kennis met ons systeem. Bekijk hiervoor dit filmpje.

Wilt u graag weten hoe u het narrowcasting systeem van Channel4You kunt toepassen voor uw bedrijf? Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden van narrowcasting!

Informeer hier naar onze mogelijkheden.

This entry was posted in Artikel, Ontwikkelingen and tagged , , , by Channel4you. Bookmark the permalink.

About Channel4you

Channel4you Narrowcasting is een betaalbare narrowcasting oplossing voor doelgerichte promotie. Channel4you is ontstaan om kleine en middelgrote ondernemers een alternatief te bieden op de huidige manier van adverteren. Voor lokale ondernemers zijn de bestaande mogelijkheden van adverteren (zoals in de krant) veel te duur. Hiermee bereikt u ook een veel grotere groep dan gewenst. Met het schermennetwerk van Channel4you heeft u de mogelijkheid om te adverteren bij bedrijven bij u in de buurt. De passanten en klanten zijn dan dichtbij en worden op uw bedrijf geattendeerd. Uw zichtbaarheid en naamsbekendheid worden vergroot door de kracht van herhaling. De narrowcasting oplossing van Channel4you is slechts een kleine investering ten opzichte van het adverteren in kranten. Uw advertenties zijn doelgerichter en worden gezien door mensen die u in uw bedrijf wilt hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.