Over ons

Channel4you heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van narrowcasting oplossingen. Met een team van ervaren installateurs, creatieve designers en een gemotiveerd support team staan we klaar om jouw bedrijf zichtbaar te maken.

channel4you
Channel4you Over ons

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting is het weergeven van informatie op een beeldscherm om op een doelgerichte manier een specifieke doelgroep te bereiken. Met narrowcasting kun je ervoor zorgen dat jouw medewerkers, klanten of patiënten op het juiste moment, de juiste boodschap krijgen te zien. Door de mix van visuele beelden en actuele berichtgeving heeft narrowcasting een hoge attentiewaarde.

Lokaal adverteren

Het narrowcasting concept van Channel4you gaat nog een stapje verder dan alleen een eigen scherm. Naast een eigen beeldscherm adverteer je in het schermnetwerk van Channel4you en kun je jouw bedrijf op diverse locaties in de regio onder de aandacht brengen. Op de bovenzijde van het scherm kun je jouw eigen boodschap weergeven en op de onderzijde adverteer je in het uitgebreide schermnetwerk van Channel4you.

Channel4you Over ons

Onze klanten aan het woord

Stefanie Tromp, Vris Kappers Krommenie, Alkmaar
Lees verder
De 2 schermen van Channel4you die wij hebben hangen in de salons in Alkmaar en Krommenie zijn echt eyecatchers. Ze vallen goed op!
Suzanne Bakker, Hollands Kroon Anna Paulowna
Lees verder
De narrowcasting van Channel4You is zeker een aanrader. Peter en zijn collega’s denken met je mee in oplossingen.
L. Koerts, Team KappersAlkmaar
Lees verder
Ik word altijd heel netjes geholpen en te woord gestaan. Channel4you denkt niet alleen mee, maar helpt ook mee. De reclame is perfect.
Koppes Snacks
Lees verder
Het drukt de onkosten ten opzichte van adverteren, je draait het hele jaar en een (gedrukte) advertentie valt maar 1 keer per week in de bus en wordt slecht bekeken.
Linda Stoevelaar, De SchimmelkroftHeemskerk
Lees verder
De actualiteit van het bord en de gebruiksvriendelijkheid zijn dan ook de grootste pluspunten en wij zouden elke ondernemer aan kunnen raden om hiermee aan de slag te gaan.
P. Feijen, Binnenstadscentrum De EenhoornAlkmaar
Lees verder
De telefonische ondersteuning is altijd vriendelijk en geduldig. Daarnaast komen er veel positieve reacties van de bezoekers op het scherm.
Previous
Next
Channel4you Over ons
Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer informatie?

Channel4you vergroot je zichtbaarheid met een eigen beeldscherm én zorgt voor meer regionale naamsbekendheid door jouw advertenties weer te geven op ons schermennetwerk in de regio! Wil je meer weten over onze narrowcasting software? Neem contact met ons op!