Narrowcasting software.

Eenvoudig, overzichtelijk en intuïtief.

Onze narrowcasting software is eenvoudig, overzichtelijk en intuïtief in gebruik. Door de ruime opzet met duidelijk onderscheid tussen onderdelen, grote knoppen en informatieve meldingen is het beheren van je advertenties en schermen geen probleem. De beginpagina toont alle nuttige informatie over je advertenties en schermen. Je ziet direct welke advertentie op dat moment actief is en welke media er op je scherm getoond worden.

De software is te gebruiken via je webbrowser, dus er hoeft niks geïnstalleerd te worden. Met elke computer of tablet die verbonden is met internet kun je de software gebruiken.

Channel4you Narrowcasting Software impressie

Advertentiecampagnes beheren

Je kunt, op elk gewenst moment, je advertentie wijzigen. Dit kan zo vaak als je zelf wilt. Met onze narrowcasting software kun je ook een tijdelijke (actie)advertentie van tevoren inplannen. Deze zal, in de gewenste periode, de doorlopende advertentie vervangen.

Net als de advertenties kun je ook de locaties op elk moment wijzigen. Met het filter selecteer je eenvoudig de locaties die het beste aansluiten bij je wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor alle fietsenwinkels bij jou in de regio. De ideale tool voor adverteerders!

Promotie op eigen scherm

Ook het beheer van je eigen narrowcasting scherm is zeer eenvoudig. Je kunt aangeven hoe lang iets in beeld moet blijven, maar ook in welke periode of op welke dagen van de week. Dit kan met één of meerdere items tegelijk.

Sjablonen

De software biedt tal van sjablonen om zelf advertenties en andere uitingen te maken. Of het nu gaat om een actie, promotie of naamsbekendheid, er is altijd wel een geschikt sjabloon te vinden. De sjablonen voor je eigen scherm zijn al voorzien van jouw huisstijl, inclusief logo.

Facebookkoppeling

Sinds kort biedt onze software standaard de mogelijkheid om je Facebook Pagina te koppelen met je Channel4you scherm.

Doe je veel met social media? Dan biedt de Facebookkoppeling uitkomst! Stel éénmalig een koppeling met Facebook in en je krijgt automatisch je nieuwste Facebook Pagina-berichten op je scherm. Je kunt ook aangeven hoeveel nieuwe berichten je wilt en wanneer oude berichten niet meer getoond moeten worden.

Gratis updates

De ontwikkeling van onze narrowcasting software staat nooit stil. We blijven werken aan nieuwe mogelijkheden en verbeteringen om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Dit is onderdeel van onze service en is geheel gratis.