Eigen scherm

Communiceer via jouw eigen beeldscherm

Met de narrowcastingschermen van Channel4you inspireer en informeer je (potentiële) klanten en werknemers, creëer je extra zichtbaarheid voor jouw diensten en zorg je voor meer beleving binnen jouw organisatie.

channel4you
Channel4you Eigen scherm

Je hebt al een
eigen scherm vanaf

€ 80,-
Channel4you Eigen scherm
per maand

Het concept van Channel4you

Door een unieke indeling op het beeldscherm adverteer je samen met andere lokale ondernemers in door jouw gekozen bedrijven. Door op deze manier te adverteren bereik je je doelgroep sneller, eenvoudiger en doelgericht. Je haalt direct meer resultaat uit de advertenties. Dit wordt ook wel digital signage, instore communicatie of beeldschermcommunicatie genoemd.

Liever het gehele scherm voor jezelf gebruiken, zonder externe adverteerders? Ook dat is mogelijk. Tevens kan de indeling van het scherm, indien gewenst, aangepast worden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Gratis narrowcastingscherm?

Wij bieden ook de mogelijkheid voor het plaatsen van een gratis narrowcastingscherm als bij jouw bedrijf dagelijks veel bezoekers komen of als er veel passanten zijn. Is jouw bedrijf zo’n toplocatie? Neem dan contact met ons op!

Channel4you Eigen scherm
Voorbeeld narrowcasting schermen

Wil jij een eigen beeldscherm?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.