Content ideeën voor succesvolle narrowcasting

Narrowcasting is een krachtig middel om gerichte boodschappen aan een specifiek publiek over te brengen. Hier zijn enkele ideeën voor content die succesvol kan zijn voor narrowcasting:

 

 1. Product- of servicepromoties: Toon speciale aanbiedingen, kortingen of nieuwe producten/diensten die relevant zijn voor het publiek in het specifieke gebied waar de narrowcasting wordt getoond.
 2. Lokale evenementen en nieuws: Houd het publiek op de hoogte van lokale evenementen, nieuws en activiteiten die plaatsvinden in de buurt van de locatie van de narrowcasting.
 3. Weersvoorspellingen: Toon actuele weersinformatie en voorspellingen voor de komende dagen, vooral handig voor mensen die onderweg zijn en snel moeten weten wat voor weer ze kunnen verwachten.
 4. Interactieve content: Creëer interactieve content zoals polls, enquêtes of quizzen om de betrokkenheid van het publiek te vergroten. Bijvoorbeeld, een quiz over lokale geschiedenis of bezienswaardigheden.
 5. Informatie over lokale voorzieningen: Deel informatie over lokale voorzieningen zoals restaurants, winkels, openbaar vervoer, gezondheidszorg, enzovoort.
 6. Gezondheids- en veiligheidstips: Geef nuttige gezondheids- en veiligheidstips die relevant zijn voor het publiek op dat moment, zoals informatie over griepvaccinaties, noodprocedures, enzovoort.
 7. Digitale menu’s: Voor horecagelegenheden kan narrowcasting worden gebruikt om digitale menu’s te tonen, inclusief speciale aanbiedingen en aanbevelingen.
 8. Lokale sportupdates: Toon scores, hoogtepunten en nieuws over lokale sportteams of evenementen.
 9. Informatie over lokale bedrijven en sponsors: Geef bedrijven de mogelijkheid om te adverteren of hun diensten te promoten via de narrowcasting, wat extra inkomsten kan genereren.
 10. Instructie- en educatieve video’s: Toon korte instructievideo’s of educatieve content die relevant is voor het publiek, zoals kooktips, EHBO-instructies, enzovoort.
 11. Motiverende berichten: Deel inspirerende quotes, motiverende verhalen of positieve boodschappen om het publiek te stimuleren en op te vrolijken.
 12. Seizoensgebonden content: Pas de content aan op basis van seizoensgebonden evenementen en festiviteiten, zoals kerstversieringen, zomeractiviteiten, herfstfestivals, enzovoort.
 13. Achtergrondinformatie: Voeg context toe aan de content door achtergrondinformatie te delen over de onderwerpen die worden besproken, zoals de geschiedenis van een bepaalde locatie of traditie.
 14. Klantrecensies en getuigenissen: Toon positieve klantrecensies en getuigenissen om vertrouwen op te bouwen in het merk of de dienst die wordt gepromoot.
 15. Sfeerbeelden: Gebruik mooie, aantrekkelijke beelden en video’s om de sfeer van de locatie of het merk over te brengen.


Door een mix van deze verschillende soorten content te gebruiken, kun je een boeiende en informatieve narrowcasting-ervaring creëren die het publiek aanspreekt en betrekt.

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.