Narrowcasting automotive

Wil jij de aandacht van de klant trekken en impulsaanbiedingen stimuleren? Dan is beeldschermcommunicatie in de vorm van narrowcasting datgene wat je zoekt. Natuurlijk kunnen narrowcastingschermen op meerdere manieren gebruikt worden. En wij leggen je graag de toepassingen uit! Lees snel verder.

Waarom narrowcasting in een autobedrijf?

Als autodealer, garagebedrijf, occasionspecialist of benzinepomp komen er regelmatig klanten in de showroom, winkel of werkplaats. Grote kans dat ze even moeten wachten voordat ze goed geholpen kunnen worden. Deze wachttijd kan effectief worden gebruikt door narrowcastingschermen op te hangen en de klantervaring te verbeteren.

Met een narrowcastingscherm toon je aan potentiële klanten actuele occasions, speciale acties, apk mogelijkheden en andere diensten waarmee impulskopen worden versterkt.

Hoe kun je gebruik maken van narrowcasting in de automotive?

Er zijn dus meerdere manieren om gebruik te maken van narrowcasting. Denk hierbij aan:

  • sfeerbeelden van auto’s tonen
  • aftersales
  • verkoop ondersteunen
  • financieringsmogelijkheden tonen
  • wachttijd verzachten
  • aanbiedingen en acties tonen
  • impulsaankopen stimuleren

Software narrowcasting automotive

Er zijn heel veel mogelijkheden om narrowcastingschermen te gebruik in de wereld van de automotive. Maar dan moet de software die daar achter zit natuurlijk gemakkelijk te gebruiken zijn. Channel4you houdt niet van ingewikkelde oplossingen waar alleen een ICT’er uit kan komen. Bij Channel4you kun je via een webbrowser inloggen in je persoonlijke account en de boodschap aanpassen. Zodra je bent ingelogd zie je direct alle nuttige informatie over je advertenties en schermen. Zo zie je in één oogopslag welke advertentie actief is en waar deze wordt vertoond.

Narrowcasting Channel4you

Met de narrowcastingschermen van Channel4you heb je veel mogelijkheden om de klant in de wachtruimte te informeren, vermaken en te stimuleren om een impulsaankoop te doen. Met onze gebruiksvriendelijke software heb je alles in eigen hand en benut je nog meer kansen.

Meer weten over narrowcasting in de automotive? Neem contact met ons op! We helpen je graag.

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.