Narrowcasting beautysalon

Een beautysalon is de perfecte plek voor narrowcasting. Tijdens een bezoek aan een salon willen bezoekers zien wat ze kunnen verwachten en wat de mogelijkheden zijn. Met de narrowcastingschermen van Channel4you creëer je een unieke ervaring. Bovendien hoef je nooit meer papieren posters op de ramen te plakken. Lees snel verder en ontdek de voordelen van narrowcasting.

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting is het verspreiden van jouw marketinguiting op een locatie waar een kleine groep aanwezig is. Nu denk je vast: waarom zou ik mijn boodschap niet aan een grote groep willen laten zien? Goede vraag. Door narrowcasting in te zetten op een locatie waar jouw specifieke doelgroep zich bevindt, bereik je een relevante groep. Verspreid je je boodschap naar een grotere groep, dan is de kans groot dat je niet relevante mensen bereikt. Bovendien is narrowcasting vanwege het kleinere bereik veel goedkoper dan andere marketingopties. Genoeg voordelen dus om te kiezen voor narrowcasting!

Waarom kiezen voor narrowcasting in een beautysalon?

Met narrowcasting in jouw beautysalon heb je een eigen narrowcastingscherm tot je beschikking waarop je je eigen marketinguiting kunt weergeven. Heel handig voor bezoekers die nog even plaats moeten nemen in de wachtkamer. Op het scherm kun je bijvoorbeeld de laatste trends, behandelingen en producten tonen die aantrekkelijk zijn voor jouw doelgroep.

Op de narrowcastingschermen van Channel4you heb je ook de mogelijkheid om het laatste nieuw te tonen. Zo informeer en vermaak je de doelgroep terwijl ze wachten.

Narrowcastingsoftware

Met de narrowcastingsoftware van Channel4you kun je altijd en overal jouw marketinguiting aanpassen. Onze narrowcastingschermen zijn gebruiksvriendelijk en op elk type laptop en smartphone te gebruiken.

Narrowcasting voor een beautysalon in de praktijk

Bij Channel4you hebben we veel ervaring met narrowcasting in een beautysalon. Zo hebben we narrowcastingschermen hangen bij Lara’s Sun en Beauty Centre Utrecht, Di-Vers Beauty in Zaandam en TheBodyManager in Velsen-Zuid. Naast beautysalons kunnen onze narrowcastingschermen natuurlijk ook worden opgehangen in kapperszaken en wellnesscentra.

Narrowcasting van Channel4you

Wil jij ook profiteren van de voordelen van de narrowcastingschermen van Channel4you? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.