Narrowcasting bij de opticien

Ben jij opticien? Dan kun jij goed gebruik maken van narrowcasting! Het gebeurt vaak dat er bepaalde brillen of lenzen in de aanbieding zijn of dat er acties zijn. Deze aanbiedingen kun je mooi aan jouw bezoekers laten zien op een narrowcasting scherm. Narrowcasting geeft je namelijk de mogelijkheid om de bezoekers te informeren over jouw winkel en de laatste nieuwtjes. Channel4you voorziet jouw winkel van software en schermen om jouw content te casten.

Wat is narrowcasting?

De term narrowcasting wordt gebruikt voor het op een beeldscherm weergeven van informatie om een specifieke doelgroep op een doelgerichte manier te bereiken. Met het gebruik van narrowcasting zorg je ervoor dat jouw klanten, patiënten of medewerkers de juiste boodschap te zien krijgen op het juiste moment. Narrowcasting heeft een relatief hoge attentiewaarde doordat er een mix wordt toegepast van zowel visuele beelden als actuele berichtgeving. 

Waarom kiezen voor narrowcasting bij de opticien?

Als opticien zijn er veel manieren waarop je narrowcasting kunt toepassen in je winkel. Zo kun je de bezoeker laten weten dat er een bepaalde bril in de aanbieding is, je een actie organiseert of dat er een nieuw brillenmerk gelanceerd is. Op de narrowcasting schermen kun je modellen plaatsen die jouw brillen dragen. Zo zien de klanten hoe mooi de brillen zijn bij deze modellen en durven zij misschien sneller een keuze te maken. Daarnaast zorgen narrowcasting schermen voor een mooie en sfeervolle opvulling in je winkel. Kortom, als opticien haal je veel voordeel uit narrowcasting.

Narrowcasting software

Channel4you maakt narrowcasting zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. De content die op de schermen laten ziet wordt kan te allen tijde gewijzigd en beheerd worden. Ook bij plotselinge veranderingen is het eenvoudig om deze verandering direct door te voeren. Je bent bij Channel4you verzekerd van de meest betrouwbare software op het gebied van narrowcasting en wij zorgen ervoor dat de software altijd up to date is. De software hoeft niet geïnstalleerd te worden en is direct via je browser te gebruiken.

Narrowcasting van Channel4you

Wil jij als opticien gebruik maken van de kansen die de gebruiksvriendelijke narrowcasting schermen je bieden? Channel4you voorziet je van deze schermen waarmee jij je bezoekers op de hoogte kunt houden van de laatste nieuwtjes en informatie. Daarnaast kun je de schermen optimaal benutten om alle advertenties op te laten zien. Wil jij weten wat Channel4you voor jouw winkel kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.