Narrowcasting bij een tattooshop

Als je in Alkmaar rondloopt kom je ongetwijfeld een narrowcastingscherm tegen. Denk bijvoorbeeld aan een tattooshop! Honderden passanten worden per dag geïnformeerd middels het digitale scherm dat in de etalage hangt. Wil je ook dagelijks passerende potentiële klanten inspireren via een narrowcastingscherm? Laat uw gegevens hier achter en wij nemen contact met je op!

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting is simpel gezegd het uitzenden van informatie op een beeldscherm. De informatie is gericht op een specifieke doelgroep of plaats. Deze manier van communiceren kan op verschillende manieren worden ingezet. Creëer regionale bekendheid, inspireer passanten of verzacht de wachttijd! Narrowcasting kan zowel intern als extern worden gebruikt. Denk intern aan een agenda van tattoo-artiesten wanneer de volgende klant zijn of haar tattoo komt zetten. Extern kan het zelfs ingezet worden als marketingkanaal om potentiële klanten te trekken. Meer lezen over de mogelijkheden? In deze blog vertellen we je meer!

Tattooshop narrowcasting

Een narrowcastingscherm in de etalage is perfect om voorbijgangers te informeren. Met narrowcasting pak je direct de aandacht van het publiek voor jouw tattooshop! Met het digitale scherm zijn er verschillende mogelijkheden om als tattooshop te tonen. Informeer passanten en (potentiële) klanten over:

  • Het portfolio
  • Verschillende stijlen
  • De artiesten
  • De reviews
  • De nazorg

Tattoo narrowcasting software

Bij Channel4you kan je gemakkelijk via een webbrowser inloggen en je boodschap invoeren of aanpassen. Het laatste wat je wilt is dat je uren puzzelt met ingewikkelde software. Daarom maakt Channel4you het zo makkelijk mogelijk! De beginpagina toont alle nuttige informatie over jouw advertenties en schermen. Zo zie je direct wat er op de schermen getoond wordt. Meer informatie over de software en alle mogelijkheden hebben we hier voor je opgesomd!

Narrowcasting Channel4you

Met de narrowcastingschermen van Channel4you inspireer en informeer je, heb je extra zichtbaarheid van jouw diensten en zorg je voor meer beleving in jouw tattooshop. Maak gebruik van onze gebruiksvriendelijke software en ontdek alle mogelijkheden.

Meer weten over narrowcasting in een tattooshop? Neem contact met ons op! We helpen je graag.

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.