Narrowcasting bij tuincentra

Ook voor tuincentra is narrowcasting een zeer geschikt middel dat steeds vaker wordt toegepast! Een scherm in je winkel kan namelijk vele voordelen met zich meebrengen. Het is een effectieve manier om je klanten te bereiken en een boodschap over te brengen. Speel bijvoorbeeld in op het seizoen, toon acties of licht nieuwe producten uit.

Tips voor narrowcasting bij tuincentra

Narrowcasting kan veel opleveren, maar dan is het wel belangrijk dat je het op de juiste manier inzet. We geven graag drie tips.

1.      De juiste content

Het voordeel van de Narrowcasting Software van Channel4you is dat je zelf kunt bepalen wat er op het scherm te zien is. Maak daar gebruik van! Warme dagen op komst? Hét moment om de tuinmeubelen, parasols, barbecues en andere zomerse artikelen in de spotlight te zetten. Blijkt het weer toch te veranderen? Met een klik op de knop kun je jouw boodschap eenvoudig aanpassen.  Relevante content zorgt ervoor dat jouw klanten geïnteresseerd blijven en sneller tot aankoop overgaan.

Channel4you biedt tal van sjablonen om zelf advertenties en andere uitingen te maken. Of het nu gaat om een actie of nieuw product er is altijd wel een geschikt sjabloon te vinden. De sjablonen voor je eigen scherm zijn al voorzien van jouw huisstijl en logo.

2.      De juiste opmaak en boodschap

Bedenken wat je wilt laten zien is stap één, bedenken hoe je dat gaat doen is stap twee. Bij het ontwerpen van een uiting is het belangrijk om rekening te houden met de leesbaarheid. Zorg ook voor een goede balans tussen tekst en visueel materiaal, zoals foto’s en video’s. Foto’s en video’s trekken de aandacht, roepen emoties op en zetten aan tot actie.

Channel4you Narrowcasting bij tuincentra
Narrowcasting bij Tuincentrum Den Helder

3.      Een goede locatie

Naast de juiste content is een goede locatie minstens zo belangrijk. Wil je extra aankopen stimuleren? Plaats het scherm dan bij de ingang van het tuincentrum, waar het winkelen gaat beginnen. Wil je een nieuw product of aanbieding op het scherm laten zien? Zorg dan dat je het product vlakbij het scherm plaatst, zodat de klant niet hoeft te zoeken. Een kassakoopje stimuleren of andere leuke boodschap over brengen? Bij de kassa’s staan vaak rijen en hebben mensen de tijd om wat langer naar je scherm te kijken. Kortom, denk van te voren na over de plek van het scherm.

Channel4you

Channel4you vergroot je zichtbaarheid met een eigen beeldscherm én zorgt voor meer regionale naamsbekendheid door jouw advertenties weer te geven op ons schermennetwerk in de regio! Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van narrowcasting voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op!

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.