Narrowcasting in de ijssalon

In ijssalons zijn narrowcasting schermen tegenwoordig niet meer weg te denken. Met narrowcasting voorzie je jouw klanten van informatie én vergroot je de beleving. Van verschillende ijssmaken, aanbiedingen tot actuele prijzen: met onze narrowcasting schermen is het allemaal mogelijk!

Zien doet kopen

Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen die een horecagelegenheid bezoeken erg beïnvloedbaar zijn wat betreft de keuze voor hun bestelling. Als ijssalon kun je daar met een eigen scherm slim op inspelen. Het gezegde luidt niet voor niets: zien doet kopen. Laat zien wat je verkoopt en zet je assortiment niet alleen via de toonbank, maar ook via schermen in de spotlight. Klanten kunnen inspiratie op doen en alvast nadenken over hun keuze. Wordt het vanille of toch citroen?

Verzacht het wachten

Naast dat het de verkoop bevordert zorgen de schermen ook voor amusement. Op drukke dagen loopt de wachtrij in een ijssalon al snel op. Een narrowcasting scherm kan naast informatievoorziening voor vermaak zorgen en de wachttijd ‘verzachten’. Laat weten hoe je ijs wordt gemaakt, deel grappige weetjes of show de content van je social media kanalen. Engage met je klanten en creëer ‘fans’!

Een eigen scherm van Channel4you

Narrowcasting is het weergeven van informatie op speciale beeldschermen. Het is gericht op een specifieke doelgroep en specifieke plek. Het is een digitale vorm van communicatie waarbij je zelf kunt bepalen waar de schermen komen te hangen en wat op het beeldscherm wordt getoond. Dit kan bijvoorbeeld een nieuwe ijssmaak zijn, leuk nieuwtjes, of actuele prijzen.

Met een druk op de knop kun je jouw boodschap eenvoudig en snel aanpassen, zodat klanten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Daarnaast scheelt het ook een hoop drukwerk waar hoge kosten bij komen kijken. Een eigen scherm is zeer effectief en kan op verschillende manieren ingezet worden.

Adverteer met Channel4you in de regio

Het narrowcasting concept van Channel4you gaat nog een stapje verder. Door een unieke indeling op het beeldscherm adverteer je samen met andere lokale ondernemers in door jouw gekozen bedrijven. Op de bovenzijde van het scherm kun je jouw eigen boodschap weergeven en op de onderzijde adverteer je in het uitgebreide schermnetwerk van Channel4you. Op deze manier kun je jouw ijssalon ook op andere locaties in de regio laten zien.

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden? Heb je interesse in een eigen beeldscherm? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in.

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.