Narrowcasting in een bakkerij

Elke dag staan er tientallen, misschien wel honderden, mensen in jouw bakkerij. Grote kans dat ze even moeten wachten voordat ze kunnen bestellen. Een goed moment om ze te wijzen op de actie van de dag of om een lekker gebakje uit te lichten. Maak hiervoor gebruik van narrowcasting! Met onze narrowcastingschermen creëer je een hogere attentiewaarde en vergroot je jouw zichtbaarheid.

Wat is narrowcasting?

Met narrowcasting bereik je een kleine groep mensen die op dat moment jouw locatie bezoeken of passeren. Met onze narrowcastingschermen bereik je jouw doelgroep op het juiste moment en kun je een boodschap laten zien die op dat moment belangrijk is. Groot voordeel van narrowcasting is de hoge attentiewaarde door de mix van bewegende beelden en tekst.

Waarom kiezen voor narrowcasting bij een bakkerij?  

Met narrowcasting in jouw bakkerij heb je tal van mogelijkheden om je zichtbaarheid te vergroten. Een groot voordeel van narrowcasting is dat je de mogelijkheid hebt om je klanten op de hoogte te houden wanneer ze de bakkerij binnenlopen of in de rij staan te wachten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een speciale actie, lekkere belegde broodjes voor de lunch of het tonen van het menu? Narrowcastingschermen worden ook gebruikt om de bezoeker te informeren. Het is mogelijk om het laatste nieuws en weerbericht te tonen. Zo vermaak je de klant tijdens het wachten.

Narrowcastingsoftware

Jouw marketinguitingen op narrowcastingschermen zijn gemakkelijk en snel aan te passen door middel van onze software. Onze narrowcastingsoftware is zeer gebruiksvriendelijk en te gebruiken met elke browser. Geen ingewikkelde apps of installaties dus! Bovendien kun je elk moment van de dag jouw marketinguiting aanpassen.

Narrowcasting in de praktijk

Bij Channel4you hebben we veel ervaring met narrowcasting in een bakkerij. Zo hebben we meerdere narrowcastingschermen hangen in Patisserie & Catering Fatamorgana in Utrecht. In de winkel van dit bedrijft hangt een 42 inch narrowcastingscherm waarbij het bovenste deel in gebruik is voor informatie van Fata Morgana. Het onderste deel is te gebruiken als advertentieruimte voor het tonen van advertenties.

Narrowcasting van Channel4you

Ben jij overtuigd van de voordelen van narrowcasting? Channel4you helpt je graag! Neem contact met ons op en wie weet heb jij binnenkort narrowcastingschermen in jouw bakkerij hangen.

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.