Narrowcasting in een wasstraat

De afgelopen periode is het bomvol geweest in de wasstraten in Nederland. De oorzaak was het overgewaaide Sahara zand. Door drukte zijn de wachtrijen vaak langer en om irritatie te voorkomen wil je de bezoekers zo goed en snel mogelijk de wegwijzen. Narrowcasting biedt daarin bij wasstraten de perfecte oplossing. Hoe het werkt leggen we hieronder uit.

Navigatie via narrowcasting

Iemand de weg willen wijzen behoort tot de mogelijkheden bij narrowcasting. Toch zien we in een wasstraat dat de verschillende programma’s op de display worden weergegeven. Bezoekers kunnen tijdens het wachten al bekijken welk programma ze willen draaien voor hun auto en de prijs die hier aan hangt.

Adverteren op een scherm in de wasstraat

Met langere wachttijden wordt adverteren steeds aantrekkelijker. Bezoekers staan langer in de rij en zien dus langer de narrowcastingschermen met daarop jouw advertentie. Op een uitgebreid schermnetwerk van Channel4you bereik je met gemak 50.000 keer jouw doelgroep. (op basis van 10 locaties) Door herhaling vergroot je de impact van jouw campagne.

Kosten adverteren op narrowcastingschermen

Adverteren op de narrowcastingschermen van Channel4you kan al vanaf € 50,- per maand. Dit is afhankelijk van de locatie, de hoeveelheid vertoningen en op hoe veel schermen je de advertentie wilt delen.

Eenvoudige software voor narrowcasting

Om de juiste informatie op de narrowcastingschermen te tonen vul je dit in, in het systeem. Channel4you heeft speciale software ontwikkelt die dit eenvoudig maakt voor iedereen. De content die op de schermen voorbij komt is makkelijk aan te passen. Ook de prijzen of programma’s van jouw wasstraat zijn gemakkelijk te wijzigen. Kies dus voor een betrouwbare softwarepartner voor jouw narrowcasting.

Channel4you in de wasstraat

Ben je op zoek naar een narrowcastingscherm met gemakkelijke software? Bij Channel4you kun je gemakkelijk jouw schermen beheren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op om te kijken hoe een narrowcastingscherm bij jouw wasstraat past.

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.