Narrowcasting in jouw kapsalon

Een kapsalon heeft te maken met veel concurrentie. Binnen de kappersbranche krijgt marketing daarom een steeds belangrijkere taak. Hoe zorg je ervoor dat je opvalt tussen alle andere kapsalons en hoe bereik je de doelgroep? Met narrowcasting kun je via beeldschermen je doelgroep bereiken in de regio. Het narrowcasting concept van Channel4you is bij uitstek geschikt voor in een kapsalon!Channel4you Narrowcasting in jouw kapsalon

Op geen enkele plek worden tijdschriften zoveel gelezen als in de kapsalon. Als klanten moeten wachten tot ze aan de beurt zijn, tijdens een knipbeurt of het intrekken van de verf. Bij de kapper hebben klanten de tijd. Maar in een tijdschrift kun je als kapsalon zelf geen informatie of een leuke actie plaatsen. Door narrowcasting schermen te plaatsen in jouw kapsalon kunnen klanten vermaakt én geïnformeerd worden. Het narrowcasting concept van Channel4you gaat zelfs nog een stap verder. Naast een eigen beeldscherm adverteer je in het schermnetwerk van Channel4you en kun je jouw bedrijf op diverse locaties in de regio onder de aandacht brengen.

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting is het weergeven van informatie op beeldschermen. Kort gezegd is het een vorm van digitale communicatie via televisieschermen. Content wat op de beeldschermen wordt weergegeven kan informatief zijn, maar kan ook een reclameboodschap bevatten. Je kunt zelf bepalen welke content op het beeldscherm wordt getoond. Denk bijvoorbeeld aan de laatste trend op het gebied van knippen en kleuren, een promotionele actie, of voor en na foto’s van klanten. Een eigen scherm kan in een kapsalon op vele manieren worden gebruikt en is een zeer effectief middel.

Adverteren in de regio

Door een unieke indeling op het beeldscherm adverteer je samen met andere lokale ondernemers in door jouw gekozen bedrijven. Op de bovenzijde van het scherm kun je jouw eigen boodschap weergeven en op de onderzijde adverteer je in het uitgebreide schermnetwerk van Channel4you. Op deze manier kun je jouw kapsalon ook op andere locaties in de regio laten zien. Je advertentie wordt regionaal meer dan 50.000 keer getoond aan jouw doelgroep. Hiermee wordt de kracht van herkenning nog meer versterkt. Door op deze manier te adverteren bereik je je doelgroep sneller, eenvoudiger en doelgericht.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw kapsalon? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over ons regionale schermnetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in om de mogelijkheden te bespreken!

 

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.