Narrowcasting keukenzaak

De keuken is een van de belangrijkste plekken in huis. Een van de meeste voorkomende verbouwingen in huis is dan ook de keuken. Elke week gaan duizenden woningeigenaren langs de keukenspecialist op zoek naar hun nieuwe droomkeuken. Dit publiek kun je al bereiken voordat je gedag hebt gezegd. Door middel van een narrowcastingscherm heb je de mogelijkheid om winkelbezoekers te informeren.

Wat is narrowcasting?

De naam narrowcasting zegt het al een beetje. Je bereikt een specifieke groep die op dat moment in de buurt staat van een narrowcastingscherm. Met een scherm bereik je jouw doelgroep op het juiste moment en kun je een boodschap laten zien die op dat moment belangrijk is. Het voordeel van narrowcasting is de hoge attentiewaarde door de mix van zowel beelden als tekst.

Waarom kiezen voor narrowcasting bij een keukenzaak?

Narrowcasting bij een keukenzaak heeft veel mogelijkheden. Je hebt de mogelijkheden om de bezoeker op de hoogte te brengen van de nieuwste keukens, nieuwe modellen, extra mogelijkheden en kortingen. Ook heb je de mogelijkheid om informatie van het bedrijf te delen, zoals de openingstijden of een jubileum. Natuurlijk zijn narrowcastingschermen een sfeervolle opvulling voor de winkel. Genoeg mogelijkheden en toepassingen voor narrowcasting bij jou in de winkel!

Narrowcastingsoftware

Bij Channel4you maken we gebruik van een zelf ontworpen narrowcastingsoftware. Je hoeft geen apps te downloaden en ingewikkelde stappen te volgen. Onze software is met elke browser te gebruiken en hoeft niet geïnstalleerd te worden. Je kunt dus op elk moment van de dag jouw marketinguiting aanpassen.

Narrowcasting van Channel4you

Zie jij ook de voordelen van narrowcasting in? Channel4you voorziet je van gebruiksvriendelijke narrowcastingschermen waarmee jij je bezoekers op de hoogte kunt houden van het laatste nieuws. Daarnaast kun je de schermen optimaal benutten om alle advertenties op te laten zien. Wil jij weten wat Channel4you voor jouw winkel kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.